• CRASH

Flight Simulator Dag bij CRASH Museum

AALSMEERDERBRUG Het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum '40-'45 houdt op zaterdag 24 augustus een Flightsimulator dag. "Zelf vliegen spreekt tot de verbeelding voor jong en oud. Echt vliegen is niet voor iedereen haalbaar, maar met een Flightsimulator kan iedereen achter de computer leren vliegen", aldus het museum.

In een aantal zalen van het museum zijn Flightsimulator opstellingen werkend te zien. Deze worden verzorgd door 'De Flightsimulator Club Touch & Go'. Er zal onder andere worden gevlogen met de bommenwerpers en jagers waarvan de geborgen resten in het museum te zien zijn. Ook bestaat de mogelijkheid om onder toezicht zelf vliegkunsten te oefenen.

Het museum is geopend op woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur, de vaste zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur en de tweede zondag van de maand van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang bedraagt 5 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Donateurs van de stichting en veteranen hebben gratis toegang. Het museum is gevestigd in het Fort bij Aalsmeer aan de Aalsmeerderdijk 460, Aalsmeerderbrug (nabij Rijsenhout).

Voor meer informatie over het museum en het werk van het CRASH Luchtoorlog –en Verzetsmuseum '40-'45 is te vinden op www.crash40-45.nl, Instagram of kijk op de Facebookpagina.