• B.L. Luijken

Huisdier van de week Caya

Een bijdrage van de Dierenopvang Haarlemmermeer. Meer informatie over dit dier via sdo@dierenbescherming.nl.

Dit zwart witte kitten is Caya. Zij is nu 5 maanden en ze mag op zoek naar een eigen huis. Ze is als gevonden bij ons binnen gekomen en heeft in een thuissituatie gezeten om te wennen aan het leven onder de mensen. Ze heeft nog wel de tijd nodig om te wennen aan de wereld om haar heen, maar ze is op de goede weg. We denken dat ze misschien geplaatst zou kunnen worden bij kinderen vanaf 12 jaar, in een huis zonder hond. Dus heeft u kinderen dan willen we heel graag dat die bij de kennismaking mee komen om te zien hoe Caya op hen reageert.

Omdat zij nog wat socialisatie mist plaatsen we haar alleen met een sociaal kitten of in een huis waar al een sociale andere kat aanwezig is. We plaatsen haar dus niet alleen en ze heeft nog heel veel tijd en geduld nodig om mensen te vertrouwen.
We plaatsen Caya dus niet als enig kitten in huis. Ze zoekt een huisje waar ze lekker van het leven mag genieten en waar ze als ze eenmaal aan haar nieuwe huis en mensen gewend is en gesteriliseerd is naar buiten kan.