Afbeelding
PR

Jaime is 14+ en op zoek naar een nieuwe huisje

27 maart 2024 om 14:00 Dieren

HAARLEMMERMEER Een rustige, vriendelijke en soms nog speelse jongen... dat is de 15-jarige Jaime. “Je hebt aan mij een gezellig huisgenootje. Ik ben niet zoals de pubers die continu voor je voeten lopen, op schoot klimmen en overal overheen klauteren. Sommige mensen kunnen daar van genieten en dat snap ik, ik was ooit ook zo! Nu ben ik een stuk rustiger, dat heeft ook zijn voordelen, lijkt mij zo.”

“Omdat ik al ervaring heb bij een vorig huisje, weet ik nu heel goed waar ik naar op zoek ben. De grote ‘must’ voor mij is toegang naar buiten, het liefst via een kattenluik. Ik wandel graag elke dag een klein rondje door de buurt. Even kijken of alles nog net zo is zoals ik het had achtergelaten.”

“Ik breng ook veel tijd thuis door in huis en samen met mijn personeel. Na 14+ jaar weet ik heel goed hoe ik mij moet gedragen en ik ben dan ook een brave, rustige kat. Af en toe heb ik een dol momentje, dan speel ik een paar minuutjes met een van mijn speeltjes. Verder zit ik vooral in mijn luie modus.”

Van andere dieren is Jaime geen fan. Hij heeft altijd alleen gewoond en daar wordt hij het gelukkigst van. “Zoals ik al benoemde ben ik vriendelijk, gezellig en doe ik nog geen vlieg kwaad. Ik laat me graag aaien en knuffelen wanneer ik hier zelf om vraag. Een échte schootkat ben ik nooit geweest. Best gezellig hoor, eventjes op je schoot, maar niet te lang. Ik doe ook gewoon graag mijn eigen ding en zal zelf de rust opzoeken als ik even op mezelf wil zijn.”

Heb jij voor Jaime het perfecte huisje? Een rustige plek waar hij hopelijk nog heel lang mag genieten van zijn ‘oude’ dag? Mail dan snel naar sdo@dierenbescherming.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie