• Lisa Dijk

Britt Dekker naar Concours Hippique Haarlemmermeer

HOOFDDORP TV-persoonlijkheid en paardenliefhebster Britt Dekker komt dit jaar naar het Concours Hippique Haarlemmermeer. Op 14, 15 en 16 juni wordt het jaarlijkse evenement weer georganiseerd in het Haarlemmermeerse Bos. Britt zal op zaterdag 15 juni als mede presentator van de showavond haar opwachting maken. De presentatrice staat bekend als groot paardenliefhebber en is zelf ook een succesvol amazone. Naast vaste presenator Eric Hart zal zij zaterdagavond zeker de nodige humoristische bijdrages leveren aan de show.

WERELDKAMPIOEN De showavond zal van start gaan met de finale van de veulenkeuring. Prachtige en schattige
exemplaren van viervoetige toppers van de toekomst zullen daarbij te bewonderen zijn. Spectaculair zal ook zeker het optreden worden van de meervoudige wereldkampioen mennen IJsbrand Chardon en zijn dochter Edith. Beide Chardonnen zullen met vier PK voor hun wagen door de piste snellen en zeker zorgen voor het nodige opspattende zand en adembenemende acties.

LOS DEL SOL Los del Sol is de naam van het Spaanse gezelschap dat zijn opwachting maakt op de showavond. Een show voor iedereen die zich graag waant in de Spaanse passionele sferen van Andalusië. Een show die zeker niet alleen voor paardenliefhebbers bedoeld is, maar voor iedereen, jong en oud en voor de hele familie. Spaanse paarden, danseressen, flamenco dansers, Garocha, zangers en nog meer, kortom Spaanse passie. Viva Espana!

LOKALE HELDEN Ook diverse lokale helden zullen net als voorgaande jaren hun opwachting maken op de showavond. Jong talent uit de regio, dat actief is in verschillende hippische disciplines, zal komen laten zien hoe zij op weg zijn naar de hippische top.

De showavond staat gepland van 19.00 tot 21.00 uur. Daarna zal coverband The Tour het Feest in het Bos overnemen met een ongetwijfeld geweldig optreden. Uiteraard zijn de Bar Hippique en het Foodtruckfestival open voor drankjes en hapjes.