• Google Maps

Adamas Inloophuis opent deuren met Sint Maarten

NIEUW-VENNEP Het Adamas Inloophuis opent zondag 11 november van 13.00 tot 16.00 uur haar deuren voor iedereen die graag eens op een ongedwongen manier binnen wil kijken en wil ontdekken wat het inloophuis allemaal te bieden heeft.

"11 november is het Sint Maarten. Een dag van geven. Wij geven graag een kijkje binnen het Adamas Inloophuis. En bij Sint Maarten horen lampionnen. Kinderen en jongeren kunnen die middag bij ons lampionnen maken onder begeleiding van het Kidsteam. Dan kan je als ouder rustig rondlopen en het huis beleven", zegt Annelies Osinga, coördinator van het Adamas Inloophuis.

LASTIG "We begrijpen dat het voor veel mensen lastig is om een eerste keer over de drempel van het inloophuis te komen. Daarom staan de deuren van het Adamas Inloophuis zondag 11 november van 13.00 tot 16.00 uur open voor iedereen die graag wil weten wat zich achter die deuren allemaal afspeelt. Iedereen is van harte welkom voor een rondleiding, een kopje koffie of thee en een lekker hapje. Onze gastvrouwen en -heren beantwoorden graag alle vragen die er zijn over onze activiteiten en wat Adamas voor iemand zou kunnen betekenen."

Om mensen kennis te laten maken met de activiteiten van het inloophuis wordt er een ontspannende hand- of stoelmassage gegeven, er is yogales of er kan een kijkje worden genomen in het open atelier.

Het Adamas Inloophuis is te vinden aan de Eugenie Prévinaireweg 61 in Nieuw-Vennep. Meer informatie: www.adamas-inloophuis.nl.