• Archief BDU

Beinsdorp bereidt zich voor op de Kerst

BEINSDORP Het lijkt wat aan de vroege kant maar het is Kerst voor je het weet. Het is prettig goed voorbereid te zijn en tijdig te weten wat je wilt eten die dagen, vinden ze in Beinsdorp. Daarom bestaat in dorpshuis Het Eiland, Rietkraag 5, de mogelijkheid om ideeën op te doen om leuke gerechten op tafel te zetten tijdens de komende feestdagen.

WORKSHOPS Er worden workshops gegeven waarbij tien verschillende gerechten worden gemaakt door de deelnemers. Na afloop van de workshop worden de gerechten gezamenlijk geproefd en iedereen gaat met de recepten naar huis. Het aantal deelnemers per avond is minimaal acht en maximaal tien. De nu bekende avonden zijn gepland op 16 en 30 oktober, 19 november, 4 en 18 december. Aanvang steeds om 18.00 uur.

Iedereen kan individueel inschrijven maar ook met meerdere personen. Is er geen datum bij die voor u goed uitkomt? Geen nood, u kunt een andere datum plannen (dinsdag of woensdag, alleen na overleg). Dit geldt alleen voor groepen van minimaal acht personen. Misschien is het een leuk idee om een workshop cadeau te doen of met vrienden/vriendinnen, familie of buren een eigen avond te reserveren. De workshop kost 30 euro per persoon en dient een week voor de workshop te zijn voldaan. 

Meer informatie en inschrijven bij Thea Verbeek, 0252-529892 of mail naar theve@quicknet.nl.