• Adamas Inloophuis.

    Renata Jansen

Activiteiten Adamas Inloophuis

NIEUW-VENNEP Voor iedereen die zelf, als nabestaande of als naaste is getroffen door kanker heeft het Adamas Inloophuis behoeftegerichte activiteiten. Het huis is gevestigd aan de Eugenie Previnaireweg 61. In maart staan onder andere de volgende activiteiten op het programma.

KLANKSCHALEN ONTSPANNING Tijdens de workshop klankontspanning genieten de deelnemers van een concert met de geluiden van klankschalen. De workshop is maandag 4 maart van 14.00 tot 15.00 uur.


INLOOPSPREEKUUR KANKER EN VOEDING Na de diagnose kanker is voeding wellicht niet het eerste waar men aan denkt. Toch kan voeding een grote rol spelen in het beperken van de klachten, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Het spreekuur is woensdag 6 maart van 11.00 tot 12.30 uur.


WANDELEN IN DE DUINEN Samen met de wandelcoach kunnen de deelnemers ontdekken wat er op dit moment in hun leven speelt en wat ze eventueel nodig hebben. De wandeling is maandag 18 maart van 14.00 tot 16.00 uur.

WORKSHOP OUDER EN KIND, STEENTJES VAN VILT Samen maken ouders en kinderen zachte knuffelbare stenen, die toch stevig aanvoelen. Dit is woensdag 20 maart van 14.30 tot 16.00 uur.

CREATIEF SCHRIJVEN Schrijven is ontdekken. Creatief schrijven, aan de hand van korte opdrachten, schrijven de deelnemers over wat er in hen opkomt. Donderdag 28 maart van 10.00 tot 12.00 uur.

MEER INFORMATIE Kijk voor de volledige agenda op: www.adamas-inloophuis.nl/agenda