Sport lezersnieuws

Ontdek een nieuwe sport: aikido, capoeira of nunchaku-do

“Het leukste van de JeugdSportPas? Natuurlijk dat je allemaal verschillende sporten kan proberen”, zegt coördinator Esther de Heij. Zo zijn er verschillende zelfverdedigings- en vechtsporten die voor de meesten onbekend zijn: zoals aikido, capoeira en nunchaka-do.

Top2000-Quiz

Zaterdag 29 december start om 19.00 uur de Top2000-Quiz in de kantine van VV Kagia. Wie is "de Muziekkenner 2018" van Lisserbroek. Een gezellige avond met vragen over de Top 2000. Doe mee en meldt u aan door een email te sturen naar denniskattenberg@gmail.com.

tentoonstelling pv Nieuw-Leven

Op Zaterdag 5 Januari 2019 is er bij de 71jarige- duivenvereniging PV Nieuw-Leven de jaarlijkse duivententoonstelling. U bent vanaf half 3 welkom in het verenigingsgebouw aan de jonkheer v.d. Pollstraat in Nieuw-Vennep. Ook is er een grote verloting met mooie prijzen.

IJsclub de Blauwe Beugel 90 jaar.

IJsclub de Blauwe Beugel 90 jaar, en Langhout Beton al 40 jaar de vaste sponsor.

Voetbal: RKDES - DIOS

Afgelopen zondag stond er een mooie en spannende wedstrijd te wachten voor DIOS. RKDES was de tegenstander. Een ploeg waar DIOS het altijd lastig tegen heeft. Om echt aansluiting te willen krijgen was het voor RKDES dan ook noodzakelijk om te winnen. DIOS wist dat ze moesten komen.

Apenkooi instuif 1,5 t/m 5 jaar

Apenkooi bij The Playground Sport = 1 uur lang plezier, sport & spel in een gymzaal vol met allerlei toestellen.

Waar? In Sandestein-gymzaal ( = Schuin achter scholen in Getsewoud-zuid)

Apenkooi instuif 6 t/m 12 jaar

Apenkooi bij The Playground Sport = 1 uur lang plezier, sport & spel in een gymzaal vol met allerlei toestellen.

Waar? In Sandestein-gymzaal ( = Schuin achter scholen in Getsewoud-zuid)

Voetbal: DIOS - SV Warmunda 3-0

Het gaat goed met DIOS. Een eerste plek na negen wedstrijden in de nieuw opgezette derde klasse en nu ook na tien wedstrijden nog steeds de trotse nummer een. Een wedstrijd tegen één van de onderste uit deze klasse. Zo een wedstrijd is nou éénmaal niet makkelijk.

Voetbal: vanNispen - DIOS

Afgelopen zondag speelde de nummer 1 tegen de nummer 2 van de derde klasse West 2 tegen elkaar. VanNispen heeft in vergelijking met het vorige seizoen een geweldige start. Waar ze vorig jaar bij de laatste twee in de competitie  eindigde, stonden ze nu tweede.

Nederlandse kampioenschappen Kung Fu


Afgelopen zaterdag, 17 november, is de druk bezochte Nederlandse kampioenschap Kung Fu gehouden in Hoensbroek Limburg. Een deel van ons selectieteam heeft onder leiding van  huidig wereldkampioen Ricardo Sousa het voortreffelijk gedaan.

Pagina's