Sport lezersnieuws

Vijf jeugdteams kampioen bij Korfbalvereniging KIOS

Afgelopen zaterdag was het 5 keer feest bij K.V. KIOS!! De A1, D1, D3, E1 en E3 werden na het spelen van prachtige wedstrijden kampioen. Dat werd natuurlijk gevierd met taart. Bij een paar teams was het nog ontzettend spannend.

KIOS verliest laatste duel

Tegen het op de tweede plaats staande KZ Danaïden uit Leiden is het KIOS niet gelukt om de winst te pakken. Het ontbrak de Vennepers aan scherpte en passie om de laatste wedstrijd van deze veldcompetitie winnend af te sluiten.

Adamas Tennis Toernooi

TENNIS JE MEE MET ADAMAS BENEFIET TENNISTOERNOOI? Op 6 juli is er het super gezellige Adamas Benefiet Tennistoernooi bij TC De Kikkers in Nieuw-Vennep. De gehele opbrengst van dit toernooi komt ten goede aan het Adamas Inloophuis. WIE KAN ER MEEDOEN? Vanaf 17 jaar kan je meedoen.

Ron rent voor KIKA de Berlijn marathon

Een paar weken geleden de knop door gehakt. Na Rotterdam(2x), Amsterdam en Zaltbommel gelopen te hebben in precies 1 jaar tijd. Wilde ik wel eens aan een buitenlandse marathon gaan proeven. En die wil ik niet zomaar gaan lopen, maar gaan lopen voor een goed doel. En dat is KIKA geworden.

KIOS 1 opnieuw kampioen!

Amper twee maanden na het kampioenschap in de zaal, is KIOS nu ook de terechte kampioen in de veldcompetitie geworden. Daarmee promoveren de Vennepers ook op het veld naar de Eerste Klasse.

Open Abbenes opent het toernooiseizoen!

Zoals gebruikelijk trapt Sportvereniging Abbenes het open tennis toernooiseizoen af in de week aansluitend aan de KNLTB competitie. Voor de 33e keer gaan de poorten open voor alle deelnemers aan dit zo gezellige toernooi.

Jeugdbowlingteam bv Haarlemmeer wint voor 2de keer nationale trio league finale

NIEUW-VENNEP Voor het 2e jaar op rij wist een jeugdteam van de BV Haarlemmermeer ( met o.a. Vennepers Kenneth Ramos en Youri Dekker) de titel te pakken tijdens de NJTL Finale die dit jaar in Tiel is gespeeld.

KIOS op weg naar tweede titel

Na een opmerkelijke 33-5 winst op Dijkvogels zijn de korfballers van KIOS nog twee punten verwijderd van opnieuw een kampioenschap. Als de Vennepers aanstaande zaterdag Paal Centraal verslaan zullen zij ook de veldcompetitie in dit competitiejaar als eerste eindigen.

Bootcamp- & Running workout

Bootcamp- & Running workout

Degelijke overwinning KIOS

Mocht tegenstander Weidevogels van te voren gedacht hebben dat er punten in Nieuw Vennep te halen waren, dan werden ze snel met hun neus op de feiten gedrukt. Na ruim tien minuten leidden de Vennepers met 5-1 en werd duidelijk dat zij niet in de problemen wilden komen.

Pagina's