Sport lezersnieuws

Inschrijving dnata Haarlemmermeer Run,

Nog niet ingeschreven voor de 13e dnata Haarlemmermeer Run op zondag 2 september? Je kan je nog voorinschrijven tot 21 augustus. Op zaterdag 1 september en op de dag van de Run kun je ook nog na-inschrijven. De organisatie is verheugd te melden dat er al meer dan 800 voorinschrijvingen zijn.

Wie komt er zaalvoetballen bij de ZABO

 Zaalvoetbalvereniging Aalsmeerse Bedrijven en Omgeving (de ZABO) zoekt voor het aankomende seizoen 2018-2019 nog één zaalvoetbalteam die de competitie komt versterken.

Jorgos Skotadis Nederlands Kampioen 22km marathonzwemmen Stavoren-Medemblik

Jorgos Skotadis is Nederlands Kampioen Marathon zwemmen. Tijdens de tocht van 22 km van Stavoren naar Medemblik werd de zwemmer uit Nieuw-Vennep 1ste in 5uur7min.29sec.

Bridgeclub Linquenda zoekt nieuwe leden

Op dinsdag 4 september start het nieuwe bridgeseizoen van BC Linquenda.

Kikkers Open 2018, heetste editie ooit

Met bijna 800 deelnemers is het Tuincentrum Suidgeest Kikkers Open één van het drukste en tevens gezelligste tennistoernooien in de regio. Overdag vond het veteranen toernooi plaats en in de avonduren werden er maar liefst 530 dubbel tenniswedstrijden gespeeld.

internationaal jeugdtoernooi

Na 2 succesvolle edities als seizoensopening de afgelopen seizoenen voor Onder 14/Onder15 met Feyenoord en AZ als winnaars, wordt er op zondag 2 september opnieuw een prachtig internationaal toernooi georganiseerd bij VVC. Dit keer is dat voor de Onder 10 jeugd.

Vennep Flyers overklast concurrent The Saints

Vennep Flyers deed afgelopen zondag goede zaken door met 10-0 te winnen van concurrent The Saints. De Vennepse honkballers waren op alle vlakken beter dan de bezoekers, waardoor de wedstrijd in 7 innings beëindigd kon worden.

WDC eindshow was een spetterende reis om de wereld.

Afgelopen zondag 1 juli stond voor alle dansers van Wendy’s Dance Company (WDC) in het teken van de eindshow. Dit spektakel dat jaarlijks wordt opgevoerd in De Meerse te Hoofddorp was wederom het hoogtepunt van het dansseizoen.

Kim Hansen speelt Dutch Junior Open

Kim Hansen staat op dit moment 350e op de jeugdranglijst en heeft dit jaar 22 van haar 31 wedstrijden gewonnen. Kim is dit jaar nationaal kampioene geworden t/m 16 jaar.

Eerder dit jaar heeft Kim het Grade 4 toernooi in Doorn op haar naam weten te schrijven.

Nunchaku doDe Jong Sports behaald 19 podium plaatsen op WK Nunchaku

Op 9 juni jl. werden er in Maaseik te België  de Wereld kampioenschappen Nunchaku Do gehouden, in een deelnemers veld van ruim 100 deelnemers wist het team van De Jong Sports uit Nieuw-Vennep o.l.v. leraar Rene de Jong maar liefs 19 prijzen te winnen

Pagina's