Deel je nieuws

Groots Hobby en Crea Evenement

Zaterdag 14 September van 9:30 uur tot 16:30 uur.

Geniet op het water

Komende dagen wordt het prachtig weer. Huur een motorbootje of sloep en geniet van de prachtige omgeving van de Kagerplassen. Voor maar € 70 huurt u van 13.00 tot 17.00 uur een Whaly motorboot (geschikt voor 4 personen) inclusief brandstoftank, waterkaart en anker.

Een derde van de Nieuw-Vennepse kopers van een nieuw huis gaat verbouwen

Uit onderzoek van Multiscope in opdracht van gWoon Makelaars blijkt dat een derde van de kopers van een nieuw huis gaat verbouwen. Ook blijkt dat de helft van de mensen die de sleutels van hun nieuwe huis krijgen als eerste denken aan het inrichten van het huis.

Do-Re-Mi - te Nieuw-Vennep

Rond het middaguur 12-0 8-2019 rijdend met geopende ramen van de auto hoor ik luid gekrijs van kraaien die in mooi gevormde zwermen een duikvlucht nemen om 'n graantje mee te pikken van de nu kale Graanvelden waar ongetwijfeld nog graankorrels zijn achtergbleven.

Een hoornaar smult van de bloem van een vlinderstruik

Er zijn vele verschillende soorten wespen. Een van de soorten wespen die we in Nederland kunnen aantreffen is de Europese hoornaar. De hoornaar is de grootste inheemse, sociale wespensoort in Nederland.

”Perzisch tapijt”

Dit is de Zinnia haageana. De plant komt volgens Wikipedia voor in warme tinten en meestal in dubbelkleuren. Omdat deze bloem diepe kleuren heeft, heeft het de toevoeging van ‘ “perzisch tapijt” gekregen. De plant is sterk en compact van groei en wordt circa 40 centimeter hoog.

Bike Anders uit Nieuw-Vennep en ANWB Haarlem organiseren clinics op Stand Up Bikes

ANWB winkel Haarlem organiseert in samenwerking met Bike Anders op zaterdag 7 en zondag 8 september workouts op de ElliptiGO.

ANWB winkel Haarlem en Bike Anders uit Nieuw-Vennep organiseren clinics op een Stand Up Bike

ANWB winkel Haarlem organiseert in samenwerking met Bike Anders op zaterdag 7 en zondag 8 september workouts op de ElliptiGO.

Het Trio van Toen met Michael van Praag

MEER JAZZ CAFÉ in DE BEURS te Hoofddorp, zondag 18 augustus.

Het Trio van Toen, met als speciale gast Michael van Praag op drums

Oogstfeest Haarlemmermeer

Appels gezocht! Iedereen kan komen proeven en beleven wat onze regio te bieden heeft aan lekkere verse producten, zoals jam, honing, wraps, taart, cider en appelsap.

Pagina's