Lezersnieuws

Directeur HSN in de race voor succesvolste vrouwelijke ondernemer

Venneper Gabriëlla Café, directeur van Horeca Stichting Nederland (HSN), is doorgedrongen tot de finale van de Aithra-Award* 2018.  Deze Award wordt toegekend aan een vrouwelijk rolmodel dat bekend staat voor succesvol ondernemerschap.

Deze maand breidt het full service advies- en accountantskantoor Actan uit Hoofddorp uit met een nieuwe tak voor Business Intelligence. Het

 De twee bedrijven zullen op korte termijn gaan werken vanuit hetzelfde kantoorgebouw in Hoofddorp.

DIOS-Sporting Leiden

Een wedstrijd tussen de nummer 2 en 3. DIOS kreeg vorige week een nederlaag te verwerken en Leiden kwam met een goede overwinnng het vorige weekend uit en daardoor naast DIOS en dus de directe concurrent.

Wolken weerspiegeld

Deze foto maakte ik donderdagmiddag jl. op de Leimuiderdijk te Weteringbrug. Het was een prachtige herfstdag met zon, maar het was eveneens bewolkt. De wolken werden weerspiegeld in de grote ruiten van de hoofdvestiging van het bedrijf On Deck.

Voorleeswedstrijd obs 't Joppe

 

Voorleeswedstrijd obs ‘t Joppe 

 

Dinsdagavond 16 oktober vond de jaarlijkse voorleeswedstrijd plaats. 

Vul de kale plekkenDorpsraad Nieuw-Vennep inventariseert alle leegstand

Het centrum heeft er heel veel, maar ook in de rest van Nieuw-Vennep staan panden leeg of zijn stukken grond aan het verrommelen. De Dorpsraad maakte een uitgebreid rapport met een overzicht en bood dit afgelopen zaterdag wethouder Tom Horn aan.

Voorleestoppers bij ’t Venne

nieuw-vennep - De Kinderboekenweek is ten einde. Bij basisschool ’t Venne in Nieuw-Vennep is die week zeker niet onopgemerkt voorbijgegaan. Er waren diverse activiteiten en evenementen. Ook was de school versierd. Op vrijdag 12 oktober was het slotakkoord met de voorleeswedstrijd.

DIOS vergeet te scoren in de tweede helft

In de vierde wedstrijd van het seizoen wist DIOS in de eerste helft niet de scherpte op te brengen wat ze in de eerste drie wedstrijden wel had. Een fel ASC zette DIOS vanaf het begin onder druk. DIOS had duidelijk moeite met het spel en het veld.

Weerspiegelingen in de bermsloot

Deze foto van de bermsloot die parallel aan de Weteringweg te Weteringbrug ligt, maakte ik op 8 oktober jl.. Zowel de boomstammen, als het gebladerte worden weerspiegeld in de sloot. Een van de schapen, die daar grazen, is zichtbaar op de foto.

Jongste jeugd KIOS viert feest! Er zijn maar liefst 5 teams kampioen geworden afgelopen veldseizoen!

Voor de jeugd van KIOS zit het veldseizoen er weer op. Van de 10 jeugdteams tot 12 jaar zijn er maar liefst 5 kampioen geworden afgelopen zaterdag! Wat een kanjers. Na de wedstrijd worden zij in de Kios kantine in het zonnetje gezet.

Pagina's