Deel je nieuws

Eenzaamheid en Ouderen

Pensioen, voor sommigen een droom die uitkomt, voor anderen het grootste schrikbeeld.
Voor de één: niets meer moeten, lekker niksen, uitslapen, genieten van je vrijheid, geen reorganisaties en protocollen meer. Verlost van alsmaar veranderende managementvisies.

KIOS verstrekt na moeizame overwinning de koppositie

De Vennepse korfballers hadden in Den Haag verrassend veel moeite met GKV, de ploeg die onderaan staat. Nadat KIOS een groot deel van de wedstrijd achterstond wisten zij uiteindelijk de wedstrijd met 16-19 te winnen.

Bomen en windmolens tegen een strak blauwe lucht

We hebben de afgelopen weken veel grijs weer gehad. Vrijdag jl. was het echter prachtig weer met een strak blauwe lucht. Deze foto maakte ik op het bospad te Weteringbrug. De bomen en windmolens steken mooi af tegen de strak blauwe lucht.

Shetlandponies op de Leimuiderdijk te Weteringbrug

Zondag jl. was het een mooie dag. Er waren veel fietsers, wielrenners en wandelaars onderweg. Ook de Ringvaart werd weer door pleziervaartuigen bevaren. Deze Shetlandponies staan sinds circa eind november 2018 op een perceel grond op de Leimuiderdijk te Weteringbrug.

Zonsondergang op een mooie Lentedag

Na alweer een stralende Lentedag-16-02-2019- met een temperatuur van gemiddeld 14 gr. gaat de zon prachtig onder tegen de klok van 18.00 uur. bij de Kaag aan de Kagerplas. De dagen worden langer, de natuur staat op springen en horen we ´s morgens vroeg de vogels al heerlijk kwinkeleren.

Running Bootcamp voor kinderen in Nieuw-Vennep

Sinds een aantal maanden geeft de Outdoor Fitnessclub iedere vrijdagmiddag een Kids Running Bootcamp training in Nieuw-Vennep. Dit initiatief is sinds de start een groot succes gebleken.

Opmerkelijk antwoord

NIEUW-VENNEP Omdat ik regelmatig door de Venneperhof loop en daar regelmatig uit moet wijken voor fietser en bromfietsers, terwijl dit een wandelgebied is, heb ik handhaving van de gemeente Haarlemmermeer verzocht om hier tegen op te treden.

Komopbezoek – De gratis bezoekplanner van Nederland.

Komopbezoek is een particulier initiatief van twee inwoners uit Nieuw-Vennep. Toen een familielid in het ziekenhuis terecht kwam hebben Paul en Carmen Bakker deze online bezoekplanner gemaakt om zelf te gebruiken.

Badminton Vereniging Nieuw-Vennep J5 kampioen U13 regio Noord-Holland

Quinten, Djusten, Luca, Evy en Roos hebben het dit jaar geflikt. Zij zijn met hun team kampioen geworden in de regiocompetitie Noord-Holland!!

Rolstoeldansers met medailles naar huis uit Steenwijk

Afgelopen zaterdag 9 februari staan vele dansparen uit het hele land op de wedstrijdvloer van de Fletchercup in Steenwijk. Zo ook zes dansparen van Walking Wheels uit Hoofdorp. Alle dansers behalen een finaleplaats, waaronder twee eerste prijzen.

Pagina's