Deel je nieuws

Zondagse rit met de sjees door het dorp.

Het razende verkeer achter mij gelaten op de snelweg is het een verademing om via een omweg het dorp weer in te rijden , zowaar het is rustig , Zondagmiddag ....Her en der zijn evenementen aan de gang waar men per fiets -scooter- motor of welk ander voertuig dan ook zich daar naar toe verplaatst.

Vijf jeugdteams kampioen bij Korfbalvereniging KIOS

Afgelopen zaterdag was het 5 keer feest bij K.V. KIOS!! De A1, D1, D3, E1 en E3 werden na het spelen van prachtige wedstrijden kampioen. Dat werd natuurlijk gevierd met taart. Bij een paar teams was het nog ontzettend spannend.

Boerenroos

Het was zondag 16 juni jl. ‘open tuinendag’ in onder meer Weteringbrug. Twee tuinen deden er aan mee. Beide tuinen waren mooi aangelegd en vooral onderhouden. In een ervan staat een Boerenroos, ook wel Rode stokroos of Flier genoemd. De roos bloeit in de maanden juni tot en met september.

KIOS verliest laatste duel

Tegen het op de tweede plaats staande KZ Danaïden uit Leiden is het KIOS niet gelukt om de winst te pakken. Het ontbrak de Vennepers aan scherpte en passie om de laatste wedstrijd van deze veldcompetitie winnend af te sluiten.

Adamas Tennis Toernooi

TENNIS JE MEE MET ADAMAS BENEFIET TENNISTOERNOOI? Op 6 juli is er het super gezellige Adamas Benefiet Tennistoernooi bij TC De Kikkers in Nieuw-Vennep. De gehele opbrengst van dit toernooi komt ten goede aan het Adamas Inloophuis. WIE KAN ER MEEDOEN? Vanaf 17 jaar kan je meedoen.

(Young) Champ van de Vennep Trofee - Schaal

Word jij de CHAMP of YOUNG CHAMP van de VENNEP?

Dit jaar introduceert Oranjevereniging-Beatrix de Champ en Young Champ van
de Vennep Trofee-schaal.
Wie gaat er voor de eeuwige roem van deze 1e editie?

Ron rent voor KIKA de Berlijn marathon

Een paar weken geleden de knop door gehakt. Na Rotterdam(2x), Amsterdam en Zaltbommel gelopen te hebben in precies 1 jaar tijd. Wilde ik wel eens aan een buitenlandse marathon gaan proeven. En die wil ik niet zomaar gaan lopen, maar gaan lopen voor een goed doel. En dat is KIKA geworden.

Tijdbom in de buik!

PERSBERICHT 22 MEI 2019
LANDELIJKE DOORBRAAK LEVENSREDDEND PREVENTIEF ONDERZOEK VOOR SENIOREN!

In Nederland lopen minimaal 50.000 mensen rond met een tijdbom in de 
buik door een levensbedreigende verwijding van de lichaamsslagader. Dit 

Buien over de Haarlemmermeer

04-06-2019 -- Brug de Harp -Nieuw Vennep, speelt met licht en donker, het is 23.00 uur ,Na felle onweersbuien die avond  (er volgden er nog een paar afgelopen week) leverde dit een fraai schouwspel op kijkend naar het Westen waar 'n streepje avondzon nog zichtbaar was.

Gele Kamperfoelie

Gele Kamperfoelie in de Vuurbaak te Weteringbrug. Volgens Wikipedia is de Lonicera periclymenum een rijkbloeiende Kamperfoelie met gele bloemen. De bloemen van deze Kamperfoelie zijn heerlijk geurend en vormen in het najaar rode bessen. Deze zijn niet eetbaar.

Pagina's