Deel je nieuws

Herberg 't Kroontje bij CrossPoint

1e Kerstdag speelt theaterwerkplaats Orde der Dwazen haar gloednieuwe kerststuk "Herberg 't Kroontje" bij CrossPoint.

Steff van Parlan Jeugdhulp in Heerhugowaard te zien in landelijke tv-commercial Ik Zorg

Den Haag, 9 december - Vanaf vandaag is Steff, trajectbegeleider werk en opleiden bij Parlan Jeugdhulp, te zien in één van de nieuwe tv-commercials van Ik Zorg. Hierin vertellen verschillende professionals uit Zorg en Welzijn, waaronder Steff, waarom zij in de sector werken.

Kerstinloop

De katholieke kerk opent de deuren voor iedereen tijdens de kerstinloop op 1e kerstdag. Kinderen kunnen naar de verhalengrot, kerststukjes maken en meezingen met kerstliedjes.

Kerstfair

In de Herberg naast de katholieke kerk, vindt op 15 december vanaf 11.00 uur een kerstfair plaats met loterij, allerhande heerlijkheden. Te koop zijn er winterdassen, vogeltaarten, sieraden, kerstfilms, kinderfilms. Er zijn overheerlijke hapjes verkrijgbaar en er zijn mooie prijzen te winnen,

Jongerengemeenteraad steunt ook Orange the World

Vorige week steunde de gemeenteraad van Haarlemmermeer unaniem een motie van D66, Forza!, CDA, PvdA, SRH, Gezond Haarlemmermeer, GroenLinks en de CU-SGP inzake de VN-campagne 'Orange the world'.

Zang en dans met theatergroep Radost

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 15 december zang en dans met Theatergroep Radost om 14.00 uur in Gebouw van Pier K, Harmonieplein 2, in Nieuw-Vennep.

Wetering mondt uit in de Ringvaart

Volgens Wikipedia is de Ringvaart ruim 60 kilometer lang en loopt rondom de Haarlemmermeer. In 1839 is begonnen met graven door duizenden arbeidskrachten. De vaart is gegraven door het oude land, langs het toenmalige meer.

Helleborus in bloei

Dit is de Helleborus gefotografeerd op de Huigsloterdijk te Weteringbrug. De eigenaar heeft meerdere plantenbakken in de tuin staan, waarvan dit er een van is. Volgens Wikipedia omvat het geslacht nieskruid (Helleborus) 15 tot 22 soorten.

Kerstfestival GIG voor Adamas en Bardo

Kom op zaterdag 14 december naar de GIG Parade, een benefiet kerstfestival dat dit jaar voor het eerst plaatsvindt in de Passage van het Cultuurgebouw in Hoofddorp van 12:00-18:00u.

KIOS weggeschoten uit Tilburg

Vorige week verloren de korfballers van KIOS op wonderbaarlijke wijze van Swift. De wisselingen in de tweede helft brachten KIOS kort voor tijd aan een ruime voorsprong, maar door slordig aanvalsspel én goede doelpunten van de Amsterdammers stond men uiteindelijk toch met lege handen.

Pagina's