Lezersnieuws

Donkere lucht langs de A4 ter hoogte van Hooofddorp

Deze foto maakte ik maandagmiddag 3 december jl. vanuit de rijdende streekbus op de A4 richting Leiden. Het landschap trok aan mij voorbij, maar ik werd gegrepen door dit zicht! Een klik op de IPhone leverde dit plaatje op. Hoewel de lucht donker is, steken de kale bomen er mooi bij af.

Apenkooi instuif 1,5 t/m 5 jaar

Apenkooi bij The Playground Sport = 1 uur lang plezier, sport & spel in een gymzaal vol met allerlei toestellen.

Waar? In Sandestein-gymzaal ( = Schuin achter scholen in Getsewoud-zuid)

Apenkooi instuif 6 t/m 12 jaar

Apenkooi bij The Playground Sport = 1 uur lang plezier, sport & spel in een gymzaal vol met allerlei toestellen.

Waar? In Sandestein-gymzaal ( = Schuin achter scholen in Getsewoud-zuid)

Plaatjeszwammen

Deze foto van plaatjeszwammen maakte ik afgelopen week op het bospad te Weteringbrug. Op de foto staan drie plaatjeszwammen, waarbij bij een zwam de plaatjes duidelijk zichtbaar zijn. Binnenin deze plaatjes bevinden zich de sporen, die voor de verspreiding van de zwammen zorgen.

Voetbal: DIOS - SV Warmunda 3-0

Het gaat goed met DIOS. Een eerste plek na negen wedstrijden in de nieuw opgezette derde klasse en nu ook na tien wedstrijden nog steeds de trotse nummer een. Een wedstrijd tegen één van de onderste uit deze klasse. Zo een wedstrijd is nou éénmaal niet makkelijk.

Vuurwerk Federatie opent meldpunt ikervaargeenoverlast.nl

Vanwege de aanhoudende negativiteit rond legaal consumentenvuurwerk, zijn de grote vuurwerkfora en Facebookpagina’s in Nederland een samenwerking aangegaan om namens de vuurwerkliefhebber een tegengeluid te laten horen.

Bomenpracht in herfstkleuren

Deze foto heb ik niet in een bos of in een woud gemaakt, maar gewoon in een achtertuin. Ik was door een huiseigenaar uitgenodigd om de achtertuin te bekijken van een woning op de Leimuiderdijk te Weteringbrug. Ik werd overweldigd door de prachtige herfstkleuren van de in de tuin aanwezige bomen.

Jubilarissen avond bij Brandweer Lisserbroek

Lisserbroek,  Zaterdagavond is in de kazerne van Brandweer Lisserbroek stilgestaan bij een viertal jubilarissen. Tweemaal 20 jaar, eenmaal 30 jaar en eenmaal 35 jaar brandweerervaring waren de reden om een postavond te organiseren.

Snelste ondernemer van Haarlem(mermeer) is Mike Teeuwen

Deze maand werd na afloop van het kwartaal event van Haarlem & Haarlemmermeer Business Plaza gezocht naar de snelste ondernemer. Initiatiefnemers achter deze zoektocht zijn ondernemers Jennifer Delano, Kenneth Nieuweboer en Willem Bauer.

Herfst in Nieuw-Vennep

Voordat de Winter echt los zal barsten ,liep ik afgelopen week een rondje Kinderboerderij om nog even te genieten van de sprankelende Herfstkleuren en de zon.

Pagina's