Lezersnieuws

Grazende koeien in de weide

Deze foto maakte ik zaterdagmiddag jl. op de Vuurbaak te Weteringbrug. Grazende koeien op een met openbaar groen omzoomde weide onder een stralend blauwe lucht voorzien van twee witte wolkenpartijen. De contrasterende kleuren maken de foto compleet.

Jorgos Skotadis Nederlands Kampioen 22km marathonzwemmen Stavoren-Medemblik

Jorgos Skotadis is Nederlands Kampioen Marathon zwemmen. Tijdens de tocht van 22 km van Stavoren naar Medemblik werd de zwemmer uit Nieuw-Vennep 1ste in 5uur7min.29sec.

Expositie Zomerpark Nieuw Vennep

Kunstenares Dicky Treur exposeert in "Het zomerpark" in Nieuw Vennep. De schilderijen zijn te bekijken in de hal van het Zomerpark. In de vitrine in de hal is ook kunst te zien in de vorm van beschilderde kaarsen en beschilderd sloophout.

Bridgeclub Linquenda zoekt nieuwe leden

Op dinsdag 4 september start het nieuwe bridgeseizoen van BC Linquenda.

Rommelmarkt Witte Kerk

Op vrijdagavond 31 augustus en zaterdag 1 september is er een rommelmarkt bij de Witte Kerk in Nieuw Vennep. We hebben zoals altijd weer mooie spullen. Veel gebruikte spullen zijn klaar voor een tweede ronde! Van boeken tot kleding, en van speelgoed tot keukengerei.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Kikkers Open 2018, heetste editie ooit

Met bijna 800 deelnemers is het Tuincentrum Suidgeest Kikkers Open één van het drukste en tevens gezelligste tennistoernooien in de regio. Overdag vond het veteranen toernooi plaats en in de avonduren werden er maar liefst 530 dubbel tenniswedstrijden gespeeld.

Hulphond geweigerd in restaurant Nieuw-Vennep

Een gezin dacht gezellig sushi te eten in een restaurant in Nieuw-Vennep. Deze heugelijke gebeurtenis is niet vanzelfsprekend omdat de dochter van het gezin autisme heeft. Door de komst van de autisme-geleidehond , professioneel getraind door de kngf, kan dit nu eindelijk gebeuren.

Kaegse Gondelvaart: markt, versierde boten en vuurwerk

Voor de derde editie van de Kaegse Gondelvaart wordt weer groots uitgepakt. Het evenement, dit jaar op zaterdag 18 augustus, heeft verschillende onderdelen. Om 23.00 uur wordt de dag afgesloten met een spetterend vuurwerk.

Kagerplassen verkennen tijdens diner

Vier restaurants, Tante Kee, De Hanepoel, Benjamin, ‘t Kompas, presenteren zondag 12 augustus hun unieke smaak tijdens de Kaagse Diner Cruise. Al varend over de Kagerplassen met de Koningin Juliana kunt u genieten van de heerlijke gerechtjes en schitterend uitzicht over de plassen.

Pagina's