Deel je nieuws

Paddestoelen van chcolade

Langs het bospad te Weteringbrug staan deze herfst heel veel verschillende soorten paddestoelen. Zoals zwammen, korstzwammen en boleten. Ook trof ik deze paddestoelen aan. Ze lijken van chocolade gemaakt te zijn.

Klapwiekende zwaan

Deze foto van een klapwiekende zwaan maakte ik achter de bushalte van lijn 365 richting Leiden op het Burg. Stamplein te Hoofddorp. Zwanen zijn grote (water)vogels met een lange hals. Ze zijn zwaar en stijgen moeizaam op.

Fietsverlichting actie door Fietsersbond.

Fietsersbond werkt aan uw veiligheid.

KIOS boekt winst

De korfballers van KIOS speelden afgelopen zaterdag een belangrijk duel. KIOS, maar ook tegenstander Victum, was één van de vier ploegen met slechts twee punten uit vijf wedstrijden. Bij winst zou men weer aansluiting bij de kleine middenmoot kunnen krijgen.

Presentatie avond Historisch Halfweg

Op woensdag 30 oktober zullen wij weer op een enthousiaste manier verhalen vertellen en beelden tonen uit de geschiedenis van onze regio. Graag nodigen wij u daarvoor uit om onze achtste presentatie-avond van onderwerpen uit de lokale geschiedenis van Halfweg en Zwanenburg bij te wonen.

Migranten Inloopspreekuur viert 3-jarig jubileum

In aanwezigheid van wethouder Marjolein Steffens-van de Water en verschillende gemeenteraadsleden werd afgelopen vrijdag stil gestaan bij het 3-jarig jubileum van het Inloopspreekuur voor Migranten. 

Presentatie avond Historisch Halfweg 30 oktober

Op woensdag 30 oktober zullen wij weer op een enthousiaste manier verhalen vertellen en beelden tonen uit de geschiedenis van onze regio.

Nunchaku DoDe Jong Sports behaald 15 podium plaatsen in Breukelen

Sportschool De Jong Sports uit Nieuw-Vennep heeft op 12 oktober veel prijzen gewonnen tijdens de 31e open Breukelse Nunchaku Do kampioenschappen.

Het team van Rene de Jong wist maar liefs 15 prijzen te winnen.

Met een zeer sterk team vertrokken zij naar Breukelen.

Met plezier naar turnen bij SV Pax - reactie op documentaire Turn!

Ik wachtte in spanning af wat de documentaire Turn! zou gaan brengen. De voorstukjes beloofden niet veel goeds. Huilende kinderen, ouders die willen dat hun kind op het hoogste podium komt te staan. De zin “ik hoop dat het andere kind valt, dan eindigt mijn kind hoger”. Vreselijk.

Start van bridgelessen in Hoofddorp

Bridgen is een gezellige sport en houdt je geest gezond! De lange donkere winteravonden zijn weer op komst. Bridge Club Hoofddorp biedt u daarvoor uitkomst: kom leren bridgen!

Pagina's