Zakelijk

NIEUW-VENNEP Trots op ons team! Wij worden door onze klanten over 2019 beoordeeld met een 9.4 Hiermee zijn we op de 2e plek geëindigd van beste schadeherstelbedrijven van Nederland, gemeten door het onafhankelijk reviewplatform Tevreden.nl. Voor deze Top 10-notering willen wij al onze klanten bedanken die ons hebben beoordeeld.
HOOFDDORP Bij de Rabobank aan de Polarisavenue vond vorige week de start plaats van Zaai Haarlemmermeer 2020. Dit jaarlijkse coachtraject helpt beginnende ondernemers in hun zakelijke en persoonlijke groei door middel van coaching en masterclasses.
Advertorial
HOOFDDORP Aria Gorthuis van Gorthuis bakkerij en delicatessen heeft met haar team een speciaal brood gemaakt, het 2020-brood. Dat moet het komende jaar...
BADHOEVEDORP Het stilvallen van een machine gebeurt altijd op een ongunstig moment. Om dat risico zo klein mogelijk te houden is goed onderhoud door een gespecialiseerd bedrijf heel belangrijk. Hogenhout Bouwservice is zo'n bedrijf.
AMSTERDAM De in Amsterdam-Osdorp gevestigde zonweringsspecialist Heko-Becewe viert dit jaar opnieuw een jubileum. Het familiebedrijf bestaat namelijk vijfenzestig jaar. Daar zijn ze absoluut trots op. Tilly, één van de directieleden: “We zijn groot geworden en bestaan al zo lang mede door het jarenlange vertrouwen van onze klanten.”
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
HOOFDDORP Binnenkort kan er weer een extra locatie op de kringloopschatkaart van Nederland worden gezet. Stichting RataPlan opent op donderdag 27 februari namelijk een kringloopwinkel aan de Graftermeerstraat 46 in Hoofddorp. 
NIEUW-VENNEP Op 15 februari opent op het Händelplein een winkel van Primera. De Bruna die er nu zit, is sinds zaterdag 4 januari dicht. In winkelcentrum De Symfonie zit nog wel een Bruna. In de buurt is met verbazing gereageerd op de sluiting, die volgens sommigen nogal plotseling kwam: er is geen enkele aankondiging geweest zegt een vaste...
Heeft u 'm al gespot? Sinds dit najaar rijden er tandemtaxi's door Haarlemmermeer! Op social media en op zorgenzekerheid.nl kunt u de eerste ritten van de gezondste taxi van Nederland terugkijken. Een goed idee voor uw buurt?
Heeft u 'm al gespot? Sinds dit najaar rijden er tandemtaxi's door Haarlemmermeer! Op social media en op zorgenzekerheid.nl kunt u de eerste ritten van de gezondste taxi van Nederland terugkijken. Een goed idee voor uw buurt?
NIEUW-VENNEP Met ruim 50 jaar ervaring is Honcoop Vuurwerk het oudste adres in de Haarlemmermeer voor het leveren van knettergoed vuurwerk.