uit-cultuur

NIEUW-VENNEP Bandjesavond Vennip Live sluit het seizoen donderdag 20 juni af met een laatste editie. In het Pier Kafé staan vanaf 20.00 uur drie muzikale acts op het podium. 
NIEUW-VENNEP Jeugdland houdt op zaterdag 15 juni een Heldendag. Dan komen beroemde helden naar de Getsewoudseweg om er hun theaterstukjes op te voeren en de kinderen lekker bezig te laten zijn met activiteiten.
Advertorial
HOOFDDORP Aria Gorthuis van Gorthuis bakkerij en delicatessen heeft met haar team een speciaal brood gemaakt, het 2020-brood. Dat moet het komende jaar...
NIEUW-VENNEP Piet Kwak en Piet den Ouden zijn ervaren en enthousiaste bestuursleden van de Koepelcommissie, die weer een onderdeel is van de Dorpsraad.
AALSMEERDERBRUG In de week van D-Day (6 juni) komt het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum '40-'45 met twee lezingen over uiteenlopende onderwerpen.
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
OUDE MEER Muziekliefhebbers weten het al langer: voor goede live muziek moet je in The Shack zijn. In het muziekcafé in Oude Meer staat (bijna) wekelijks live muziek van hoog niveau op de agenda. Maandag 10 juni  staan bijvoorbeeld Hans en Remco Millenaar akoestisch op het programma en zondag 16 juni is er een Greenday Undercoversessie. 
HOOFDDORP Liefhebbers van Johnny Cash en onvervalste 'southern rock' zitten vanavond, vrijdag 31 mei, goed in Podium Duycker. Daar staan namelijk Def Americans en Copperhead County op het podium. 
OUDE MEER Muziekliefhebbers weten het al langer: voor goede live muziek moet je in The Shack zijn. In het muziekcafé in Oude Meer staat (bijna) wekelijks live muziek van hoog niveau op de agenda. Zaterdag 25 mei staat bijvoorbeeld een optreden van The Hoochies op het programma, zondag 26 mei is het de beurt aan Woodstock Undercover.
OUDE MEER Muziekliefhebbers weten het al langer: voor goede live muziek moet je in The Shack zijn. In het muziekcafé in Oude Meer staat (bijna) wekelijks live muziek van hoog niveau op de agenda. Vrijdag 17 mei staat bijvoorbeeld een benefietavond voor de Roparun op het programma, zondag 19 mei is het de beurt aan Sweet Mary Jane.
HOOFDDORP Naast het ongetwijfeld grandioze concert met The Metropole Orkest Big Band met China Moses (dochter van Dee Dee Bridgewater), het concert rond de uitreiking van de Meer Jazz Prijs aan Fay Claassen en tal van gratis toegankelijk optredens in allerlei genres heeft het TAKE OFF Music Event op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei nog...