Tennis

NIEUW - VENNEP Achttien jeugdleden van T.C. de Kikkers waren vorige week in Rotterdam om het ABN AMRO World Tennis Tournament te bezoeken. Naast bekende spelers zoals Medvedev, Tsitsipas en Monfils, deed ook de Venneper Tallon Griekspoor, de nummer 2 van Nederland mee. Dit jaar kon hij helaas niet voor een stunt zorgen, maar hij wilde wel met...
ROTTERDAM Tallon Griekspoor begint dinsdag aan het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam. De Nederlander is ingedeeld in de laatste partij op het centercourt. Griekspoor neemt het op tegen de Serviër Filip Krajinovic.
Advertorial
HOOFDDORP Aria Gorthuis van Gorthuis bakkerij en delicatessen heeft met haar team een speciaal brood gemaakt, het 2020-brood. Dat moet het komende jaar...
MELBOURNE Venneper Tallon Griekspoor is bij zijn debuut op een grandslamtoernooi meteen gestrand in de eerste ronde. De 23-jarige Nederlander was op de Australian Open niet opgewassen tegen de Amerikaanse tennisser Taylor Fritz. In drie sets was het avontuur in Melbourne voorbij voor de geboren Haarlemmer: 3-6 3-6 3-6.
NIEUW - VENNEP Tallon Griekspoor lijkt in de eerste ronde van de Australian Open weinig kans te hebben tegen Taylor Fritz (ATP-32). De 22-jarige Amerikaan reikte vorig jaar tot de derde ronde op de Australian Open en moest daarin zijn meerdere erkennen in Roger Federer. De twee treffen elkaar maandag. Griekspoor is overigens Robin Haase...
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
NIEUW-VENNEP “Door de fysieke last die ik door problemen met mijn rechterknie had, is 2019 voor mij als beroepstennisser een heel moeilijk jaar geweest. Ik kon nog maar voor zo’n 65% functioneren en dat is niets voor mij. Ik ga altijd voor een 100 procent inzet. Daarom heb ik besloten er helemaal mee te stoppen.”
RIJSENHOUT Tennisvereniging Rijsenhout gaat feest vieren, want de club bestaat in 2020 50 jaar. Bij de start van het jubileumjaar vonden alle leden op 26 november een bijzondere jubileumkalender in hun brievenbus. Daarop staan alle maandelijkse feestelijke en sportieve activiteiten, met als hoogtepunt het gouden jubileumfeest op 28 november 2020.
NIEUW-VENNEP Scott Griekspoor beëindigt zijn tennisloopbaan. De 28-jarige Venneper is regerend Nederlands kampioen. In de finale van de NK was hij vorig jaar in de finale te sterk voor Jelle Sels.
NIEUW-VENNEP Tallon Griekspoor is er net niet in geslaagd voormalig wereldtopper Andy Murray te kloppen. De Schot wist de Venneper op de valreep van de zege te beroven in hun onderlinge duel voor de Daviscup: 6-7, 6-4, 7-6.
NIEUW-VENNEP (ANP) Tallon Griekspoor neemt het woensdag in de Daviscup tegen Groot-Brittannië op tegen Andy Murray. De 23-jarige Venneper krijgt van captain Paul Haarhuis de voorkeur boven Botic van de Zandschulp, die dinsdag met 6-2 6-2 verloor van Michail Koekoesjkin uit Kazachstan.