Sport

HOOFDDORP Zaterdag 12 oktober speelden de mannen van BV Hoofddorp in de SKWA tegen Celeritas-Donar uit Groningen. Na twee verloren thuiswedstrijden gingen spelers en coach voor de eerste thuiswinst. Zonder de geblesseerde Roald Jansen en Nikos Kardamis startte de thuisploeg furieus tegen de Groningers, wat uiteindelijk resulteerde in een winst...
Advertorial
Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens van de autosloperij gehoord. Dit is een plaats waar oude auto’s naar toe worden gebracht, wanneer ze niet meer geschikt zijn voor...
NIEUW-VENNEP Opnieuw feest in Rijsenhout dit weekeinde. Na onlangs nog het 50-jarig jubileum, was nu de eerste zege van het seizoen de aanleiding. Kagia, FC VVC en DIOS gingen onderuit. 
HOOFDDORP Zaterdagmiddag is Het Spectrum geopend door wethouder van Welzijn en Sport Mieke Booij. De sporthal is nu helemaal klaar voor de toekomst, met onder meer een nieuwe entree, horecaruimte, vergaderruimte, kantoor en kleedkamers. Door de ingrijpende renovatie is de sporthal weer 40 jaar geschikt voor sportverenigingen en scholen, zo...
Advertorial
LISSE Boot Natuursteen B.V. is sinds 1902 in Lisse gevestigd. Het bedrijf heeft een goede naam opgebouwd in de wijde omtrek en heeft klanten van Den Haag,...
NIEUW-VENNEP Motorrijden alleen iets voor volwassenen? Zeker niet, zo werd zaterdag bewezen op de ijsbaan in Nieuw-Vennep. Daar was namelijk de Stichting Race-Kids aanwezig, om jeugdige enthousiastelingen kennis te laten maken met gemotoriseerde tweewielers. 
NIEUW-VENNEP De selectie van Judo Yushi heeft afgelopen weekeinde goed gepresteerd. Op de Hainaut Cup in Roselies in België behaalden vijf judoka's het podium. Op het Koegrastoernooi in Noord-Holland deden de pupillen het ook goed.
NIEUW-VENNEP De derde speelronde van de competitie voor de lokale voetbalclubs zit er op. FC VVC heeft de eerste zege te pakken en ook Kagia heeft het winnen weer opgepakt. SCW en DIOS moesten de punten aan de tegenstander laten.
NIEUW-VENNEP De tweede speelronde van de competitie voor de lokale voetbalclubs zit er op, met ditmaal een primeur voor DIOS en nederlagen voor FC VVC en Kagia. SCW vierde wel feest, maar niet vanwege een zege.
NIEUW-VENNEP Team Sportservice Haarlemmermeer begint in de week van 7 oktober 'Nieuw-Vennep in Beweging'. Met vijf nieuwe sport- en beweeglessen voor 50-plussers: Dansexpressie, Dynamic Tennis, In Beweging met Duco Bauwens, In Beweging voor Ouderen en een cursus Zeker Bewegen.