Sport

NIEUW-VENNEP Jolanda de Joode rent op zondag 22 september voor KWF Kankerbestrijding. Ze doet dan de Dam-tot-Damloop van Amsterdam naar Zaandam.
NEW YORK (ANP) Tennisser Tallon Griekspoor is nog een zege verwijderd van het hoofdtoernooi van de US Open. Hij won ook zijn tweede wedstrijd in het kwalificatietoernooi, tegen de Turk Cem Ilkel: 7-5 6-3.
Advertorial
Bij een kapper kan je terecht voor alles wat te maken heeft met het haar en de verzorging hiervan. Eens in de zoveel tijd je punten laten bijknippen is bijvoorbeeld geen...
FLUSHING MEADOWS Tallon Griekspoor heeft de tweede ronde van de kwalificatie voor de US Open bereikt. 
HAARLEMMERMEER In aanvang van de dnata Haarlemmermeer Run, op zondag 1 september, spreekt de organisatie met betrokkenen van de run. Henk Koning is sinds de oprichting van de Haarlemmermeer Run, nu 15 jaar geleden, altijd nauw betrokken geweest bij deze loop. Vol trots vertelt hij over dit evenement en ook over de inzet van alle vrijwilligers.
Advertorial
Het hemd is al ruim 6500 jaar oud. Het wordt ook wel de oervorm van kleding genoemd. Zolang men zich al kan heugen beschermt de mens zich met een stukje stof oftewel een...
NIEUW-VENNEP (ANP) Tallon Griekspoor is er net niet in geslaagd zijn titel op het Finse challengertoernooi van Tampere te prolongeren. De Vennepse tennisser verloor de finale van het graveltoernooi in drie sets van de Zweed Mikael Ymer. Het werd 6-3 5-7 6-3 in het voordeel van de nummer 125 van de wereld.
HAARLEMMERMEER Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks zag in mei 2012 het levenslicht en in augustus van dat jaar was de eerste training. Sindsdien is er heel wat water naar de zee gestroomd, nieuw bestuur, tijdelijk gastvrij onderdak gevonden in 2014 bij v.v.UNO in Hoofddorp. Begin dit jaar werd de huidige locatie aangeboden. Op het Kleilandpad...
Advertorial
Je bent vast ontzettend handig en je lost graag je eigen problemen in het huis op. Echter kan het in sommige gevallen verstandig zijn om hier een expert voor in te...
NIEUW-VENNEP Vijftig kinderen zijn de zomervakantie sportief begonnen door mee te doen aan het jaarlijkse tenniskamp bij TC De Kikkers. Niet alleen jeugdleden van De Kikkers deden mee, ook leden van TV Nieuw-Vennep, van andere clubs en kinderen die (nog) niet op tennis zitten waren van de partij. 
NIEUW-VENNEP De KNVB heeft de indeling voor het seizoen 2019-2020 bekendgemaakt. Wat direct opvalt: FC VVC komt komende voetbaljaargang niet uit in West I maar in West II. "Heel leuk om eens in een andere regio te voetballen."
NIEUW-VENNEP Het was weer volle bak afgelopen zondag bij T.C. de Kikkers tijdens het HBG ouderkind toernooi. Maar liefst 108 deelnemers deden mee aan het toernooi.