Recreatie

VIJFHUIZEN In de naam van Het Gouden Hart van Haarlemmermeer, in vroeger jaren door blije gasten gegeven, is slechts één letter gewijzigd. De ingrijpende renovatie heeft heel wat meer voeten in de aarde gehad. Maar met als resultaat dat restaurant De Oude Meerpaal stevig op de kaart staat.
BEINSDORP Dorpshuis Het Eiland, Dorpsraad Beinsdorp en Stichting Maatvast houden op Burendag, zondag 29 september, een fietstocht over verschillende afstanden. Daarna is er de mogelijkheid om met elkaar te eten.
Advertorial
Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens van de autosloperij gehoord. Dit is een plaats waar oude auto’s naar toe worden gebracht, wanneer ze niet meer geschikt zijn voor...
NIEUW-VENNEP Het is nog steeds zomer op Jeugdland Nieuw-Vennep. Na een aantal weken gesloten te zijn geweest, worden de deuren weer geopend op maandag 19 augustus. Ook dan is Jeugdland de hele week open. Lees hieronder welke activiteiten er op het programma staan.
LISSERBROEK De Kindervakantiedagen van Lisserbroek zijn dit jaar van woensdag 21 tot en met vrijdag 23 augustus. Op deze dagen staat het plein voor dorpshuis De Meerkoet voor de 41ste keer in het teken van de Kindervakantiedagen met het thema ' Onderwaterwereld'.
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
NIEUW-VENNEP Het nieuwe bridgeseizoen van BC Linquenda begint dinsdag 3 september met de Openingsdrive. Een week later begint de 30 avonden durende competitie waarin niet meer standaard in vaste lijnen wordt gespeeld maar waarbij de indeling gebeurt op basis van de actuele speelsterkte.