Ongeval

Cruquius Bij twee verschillende kop-staartbotsingen op de Kruisweg (N201) zijn twee personen lichtgewond geraakt. Rond 17:45 uur ging het fout ter hoogte van het ziekenhuis Spaarne Gasthuis. Twee automobilisten botsten op hun voorgangers. 
NIEUW-VENNEP Een bestuurder van een scooter is woensdag aan het eind van de middag gewond geraakt bij een ongeval op de kruising Hoofdweg met de Vlasstraat in Nieuw-Vennep. 
Advertorial
Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens van de autosloperij gehoord. Dit is een plaats waar oude auto’s naar toe worden gebracht, wanneer ze niet meer geschikt zijn voor...
Nieuw-Vennep Een fietser is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de rotonde op de kruising van de Westerdreef met de Venneperweg. Gezien de verwondingen van het slachtoffer zijn meerdere ambulances en het traumateam ter plaatse gekomen.
HOOFDDORP Aan de Paxlaan in Hoofddorp heeft zondag 24 november rond 22.00 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
HOOFDDORP Op de Van Heuven Goedhartlaan is maandagochtend een bedrijfsbusje op zijn kant tot stilstand gekomen.
Hoofddorp De bestuurder van een taxi is vrijdagnacht aangehouden na een eenzijdig ongeluk op het Leenderbos. Even voor 01:00 uur vloog de mannelijke chauffeur uit de bocht. Op het moment van het ongeluk zaten ter geen passagiers in de taxi. 
Hoofddorp Een automobiliste is vrijdagmorgen gewond geraakt bij een ongeluk op de Kruisweg. De bestuurster reed tegen de zijkant van een vrachtwagen. 
HOOFDDORP Bij een ongeval op de A5 is woensdagmiddag 6 november een buschauffeur gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur toen de buschauffeur met zijn bus ter hoogte van Schiphol achterop een vrachtwagen botste.