Lokaal

SCHIPHOL Vakbond FNV wil dat een onderzoek naar de effecten van ultrafijnstof onder omwonenden van Schiphol wordt uitgebreid naar werknemers van de luchthaven, dat meldt EenVandaag.
Advertorial
Bij een kapper kan je terecht voor alles wat te maken heeft met het haar en de verzorging hiervan. Eens in de zoveel tijd je punten laten bijknippen is bijvoorbeeld geen...
HAARLEMMERMEER De gemeente maakt een nieuwe Natuurvisie. Iedereen met ideeën voor het verbeteren van de natuur en de biodiversiteit in de gemeente Haarlemmermeer is welkom tijdens een workshop op dinsdag 3 september. Deze begint om 19.00 uur en vindt plaats in de gymzaal aan de Prins Hendriklaan in Hoofddorp.
HAARLEMMERMEER Wespen zijn nuttige beestjes, want ze smullen van muggen, vliegen en andere plaaginsecten. Van zoetigheid en vlees houden ze ook en dat vinden ze vaak in de buurt van mensen. Milieu Centraal zet vijf tips op een rij tegen wespenoverlast.
Advertorial
Het hemd is al ruim 6500 jaar oud. Het wordt ook wel de oervorm van kleding genoemd. Zolang men zich al kan heugen beschermt de mens zich met een stukje stof oftewel een...
Advertorial
Je bent vast ontzettend handig en je lost graag je eigen problemen in het huis op. Echter kan het in sommige gevallen verstandig zijn om hier een expert voor in te...
ABBENES Tinie Elshout, die al 14,5 jaar Dorpshuis Het Praatpunt beheert, gaat eind september met pensioen. Na vele geruchten over eventuele sluiting van dorpshuis is nu bekend dat Elshout wordt opgevolgd door Erica van den Berg die, mede door haar vrijwilligerswerk voor de OEV en assistentie in het Praathuis, geen onbekende is in het dorp.
HAARLEMMERMEER Het recente besluit van burgemeester Marianne Schuurmans om zes massagesalons in Haarlemmermeer voor drie maanden te sluiten omdat er seksuele handelingen werden verricht, heeft bij lokale partij HAP de nodige vragen opgeroepen. Raadslid Jeanette Koolmoes heeft de schriftelijke vragen gesteld namens haar fractie.