Activiteiten

NIEUW-VENNEP De Commissie Kerk en School nodigt alle leerlingen van de basisschool uit voor het Startfeest in De Rank,  Eugenie Prévinaireweg 14. Poppenspeler Jeroen van den Berg speelt "Oost West."
LISSERBROEK Het was afgelopen weekend een drukte van belang op de Plukmarkt van De Olmenhorst in Lisserbroek. Vele bezoekers genoten zichtbaar van het mooie weer en de circa 45 kraampjes, met duurzame, natuurlijke, handgemaakte, lekkere én mooie producten, die er beide dagen op het terrein stonden. Kinderen werden vermaakt met allerlei...
Advertorial
Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens van de autosloperij gehoord. Dit is een plaats waar oude auto’s naar toe worden gebracht, wanneer ze niet meer geschikt zijn voor...
BURGERVEEN In Burgerveen wonen een hoop lekkerbekken en aantal (semi-)professionele koks en bakkers. Maar hoe smaakt Burgerveen nou eigenlijk? En wie is de beste thuisbakker of thuiskok van Burgerveen?
NIEUW-VENNEP Wie zin heeft om op vrijdagavond gezellig samen met anderen te eten kan terecht bij bij de aanschuiftafel van de BioExpress, Hoofdweg Oostzijde 1432, voor een tweegangendiner.
Advertorial
LISSE Boot Natuursteen B.V. is sinds 1902 in Lisse gevestigd. Het bedrijf heeft een goede naam opgebouwd in de wijde omtrek en heeft klanten van Den Haag,...
NIEUW-VENNEP Het Meers Paarden Centrum doet zaterdag  21 september mee aan de Open Manege Dagen. Van 13.00 uur tot 17.00 uur vinden er allerlei activiteiten plaats en worden er demonstraties gegeven voor jong en oud. 
NIEUW-VENNEP De zogeheten kofferbakverkoop op het parkeerterrein voor het winkelcentrum in Getsewoud is afgelopen zondag niet doorgegaan, omdat de gemeente 1.000 euro leges vroeg voor een vergunning. De organisatie van het evenement besloot de verkoop af te blazen vanwege de hoge kosten.
NIEUW-VENNEP Café Sylvia's Leeuwtje is donderdag 26 september de locatie van het pokerkampioenschap van Nieuw-Vennep. Verspreid over heel Nederland worden er 150 voorrondes gespeeld met als ultieme doel het halen van de landelijke finale. Het Open Nederlands Kampioenschap maakt het mogelijk voor alle pokerliefhebbers om mee te doen aan een...
NIEUW-VENNEP Het ActiviteitenTeam Getsewoud houdt zaterdag 7 september van 10.00 tot 16.00 uur met de winkeliersvereniging Getsewoud een verenigingsmarkt.
NIEUW-VENNEP Yvonne Mouthaan geeft woensdag 18 september van 19.15 tot 22.00 uur in wijkgebouw Linquenda een workshop 'Loslaten en vertrouwen'.