112

HOOFDDORP De politie onderzoekt een autobrand in Graan voor Visch in Hoofddorp. In de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 oktober rond 5.35 stond er een auto in brand.
Halfweg Een geparkeerde auto is vrijdagnacht uitgebrand op de parkeerplaats van Droomparken aan de Zuiderweg. Zeker drie andere auto's raakten door de hitte ook beschadigd. De auto's stonden om het brandende voertuig geparkeerd. Even na middernacht werd de brandweer gealarmeerd. Bij aankomst van de was het voertuig al flink beschadigd en viel...
Advertorial
Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens van de autosloperij gehoord. Dit is een plaats waar oude auto’s naar toe worden gebracht, wanneer ze niet meer geschikt zijn voor...
HAARLEMMERMEER In het water van de Vijfhuizertocht langs de Vijfhuizerweg wordt 21 jaar geleden, vrijdag 2 oktober, het lichaam gevonden van de Ethiopische vluchteling Kanadid Ahmed Gas te zijn. Hij was 28 jaar oud. Nog altijd is niet achterhaald wat er precies met hem gebeurd is, en daarom staat zijn zaak op de Cold Case Kalender. 
HOOFDDORP Bij een brand in een woning in Hoofddorp heeft een buurman vanochtend in alle vroegte wellicht erger voorkomen. De man wist, samen met de brandweer, de bewoner van de woning waar de brand was uitgebroken, snel uit de woning te krijgen. Dat meldt de Veiligheidsregio Kennemerland op Twitter. 
Advertorial
LISSE Boot Natuursteen B.V. is sinds 1902 in Lisse gevestigd. Het bedrijf heeft een goede naam opgebouwd in de wijde omtrek en heeft klanten van Den Haag,...
HOOFDDORP In een sloot aan de Martin Luther Kingstraat is dinsdagochtend 15 oktober een stoffelijk overschot aangetroffen. Rond 10.15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. De politie heeft de omgeving afgezet en gaat onderzoek doen.
HAARLEMMERMEER De gemeente Haarlemmermeer en de luchthaven Schiphol gaan samen de strijd aan met criminelen die het wettelijke gezag ondermijnen. Burgemeester Marianne Schuurmans presenteerde het project vorige week bij de lancering van de gemeentebegroting als één van de plannen voor volgend jaar.
HAARLEMMERMEER (ANP) Een 55-jarige man is opgepakt in zijn huis in Haarlemmermeer, omdat het Openbaar Ministerie denkt dat hij naar de Filipijnen wilde reizen om jonge meisjes seksueel te misbruiken. De man wordt vrijdag voorgeleid in Rotterdam. Hij zou zich al vaker in Thailand en de Filipijnen hebben vergrepen aan kinderen.
NIEUW-VENNEP De politie is op zoek naar getuigen van een incident waarbij in de nacht van 21 op 22 september een 26-jarige vrouw door een man is lastig gevallen in de omgeving van de Montreallaan en de Athenelaan, tussen de speeltuin en voetbalveld in Nieuw-Vennep. Ook personen die andere informatie hebben over dit voorval worden verzocht te...