112

Cruquius Bij twee verschillende kop-staartbotsingen op de Kruisweg (N201) zijn twee personen lichtgewond geraakt. Rond 17:45 uur ging het fout ter hoogte van het ziekenhuis Spaarne Gasthuis. Twee automobilisten botsten op hun voorgangers. 
NIEUW-VENNEP Een bestuurder van een scooter is woensdag aan het eind van de middag gewond geraakt bij een ongeval op de kruising Hoofdweg met de Vlasstraat in Nieuw-Vennep. 
Advertorial
Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens van de autosloperij gehoord. Dit is een plaats waar oude auto’s naar toe worden gebracht, wanneer ze niet meer geschikt zijn voor...
HALFWEG De brandweer heeft in de nacht dinsdag op woensdag de meeste paarden uit een stal kunnen redden waar brand was uitgebroken. Voor twee paarden kwam de hulp te laat. Een derde paard raakte zwaargewond.
HAARLEMMERLIEDE Langs de Oude Notweg, parallel aan de A9 zijn zondagmorgen tientallen vaten met vermoedelijk drugsafval gevonden. Een passant ontdekte de vaten vanmorgen vroeg. De politie doet nog onderzoek naar de herkomst en inhoud van de vaten. 
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
Nieuw-Vennep Een fietser is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de rotonde op de kruising van de Westerdreef met de Venneperweg. Gezien de verwondingen van het slachtoffer zijn meerdere ambulances en het traumateam ter plaatse gekomen.
BADHOEVEDORP De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die woensdagavond 27 november plaatsvond op de Chr. Huygensstraat in Badhoevedorp. Een 65-jarige man werd daarbij bedreigd met een wapen. 
HOOFDDORP Aan de Paxlaan in Hoofddorp heeft zondag 24 november rond 22.00 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.
HAARLEMMERMEER In de gemeente Haarlemmermeer is in de afgelopen weken dertien maal een inbraak gepleegd. Daarnaast werd ook nog vijfmaal geprobeerd in te breken, maar slaagde die poging niet. Dat meldt de politie Haarlemmermeer op Twitter.