112

VIJFHUIZEN Gemeente Haarlemmermeer voert dit jaar controles uit op bedrijventerrein De Liede bij Vijfhuizen om zo het negatieve imago aan te pakken. Deze week kreeg het weer een bevestiging dat er veel mis is op dit terrein. Onder andere milieuovertredingen, uitkeringsfraude, het ontbreken van een administratie: het zijn enkele zaken die zijn...
NIEUW-VENNEP  De politie heeft afgelopen maandag rond 11.00 uur in een bedrijfspand aan de Staringstraat een 56-jarige man uit Zandvoort aangehouden op verdenking van heling. In het gebouw vond de politie meerdere gestolen auto's en motorblokken.
Advertorial
HOOFDDORP Aria Gorthuis van Gorthuis bakkerij en delicatessen heeft met haar team een speciaal brood gemaakt, het 2020-brood. Dat moet het komende jaar...
HOOFDDORP De ontslagen teamleider van de politie Haarlemmermeer gaat zijn ontslag aanvechten, zo heeft hij in de media laten weten.
HAARLEMMERMEER Vorig weekend is bij een 21-jarige man uit Vlaardingen 28 kilo heroïne aangetroffen in een verborgen ruimte van de bestelbus waarin hij reed.
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
HOOFDDORP Bij een aanrijding op de rotonde van het Beursplein is vrijdagochtend een vrouw gewond geraakt. Het ongeval gebeurde doordat de bestuurder van een bedrijfsbusje een snorscooter over het hoofd zag. De vrouw kwam hard ten val en moest naar het ziekenhuis worden overgebracht voor verdere zorg. De bestuurder van de bus bleef ongedeerd....
HAARLEMMERMEER Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid krijgt een brief van de gemeenteraad van Haarlemmermeer, waarin de politiek haar zorgen uit over de afgenomen sterkte van het politiekorps in de polder. De raad heeft vorige week een motie over deze kwestie unaniem aangenomen.
Lijnden - De politie heeft zaterdagavond twee verdachten aangehouden na een woninginbraak aan de Hoofdvaart in Lijnden. De melding werd rond 18:50 uur gedaan. De politie spoedde zich met meerdere eenheden richting Lijnden.
HOOFDDORP Tijdens doorzoekingen in Hoofddorp, Lisse en Aalsmeer heeft de politie, Team Milieu Amsterdam, afgelopen dinsdag 640 kg illegaal vuurwerk in beslag genomen dat was opgeslagen in een garagebox onder een wooncomplex in Aalsmeer.
NIEUW-VENNEP Een 19-jarige Amsterdammer is zaterdagochtend om 07.20 uur om het leven gekomen bij een aanrijding. De Amsterdammer bleek de enige inzittende in een personenauto die op de Rijnlanderweg in Nieuw-Vennep tegen een boom reed.