• hetcultuurgebouw.nl

Filmhuis draait 'Todos lo Saben'

NIEUW-VENNEP Filmhuis Pier K draait vrijdag 29 maart om 20.00 uur 'Todos Lo Saben' van tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi.
Todos Lo Saben (Everybody Knows), met Penélope Cruz en Javier Bardem in de hoofdrollen, is een psychologische thriller waarin de verhoudingen binnen een Spaanse familie op scherp worden gezet door de vermissing van een kind.

Laura (Penélope Cruz) en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem). Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de verdwijning van Laura's dochter, staat het leven van de Spaanse familie op zijn kop. In hun zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven.

SPAANSE MUZIEK Na afloop van de film kan het publiek genieten van de Spaanse muziek van zanger en akoestisch gitarist Manuel Cañizares en de van origine flamencozangeres en -danseres Catalina Maria Jonker. De twee vormen een duo met een rijke muzikale achtergrond en brengen romantische Spaanse zang. Ze zullen je laten genieten van een gevarieerd muzikaal programma.

Een kaartje kost 8,50 euro en is inclusief één consumptie in de pauze. 65+'ers en CJP'ers ontvangen 1,50 euro korting. Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of bel met de informatiebalie op telefoonnummer 023-5669565 (op werkdagen). Ook zijn kaartjes te koop op de avond zelf.