• Het Scherzando Trio

    Muziek in Huis (stichting)

Nieuw: start concertserie van klassieke en jazz concerten in 2020 voor jong en oud

29-01-2020, 00:55 | Lezersnieuws | Doetie

Het Scherzando Trio verzorgt op zaterdag 8 februari om 11 uur de aftrap van een nieuwe concerrtserie in woonzorgcentrum Bornholm. Het bestaande aanbod wordt uitgebreid met een serievan vijf klassieke en vijf jazzconcerten op zaterdagen in 2020 voor de echte liefhebbers. Deze concerten worden georganiseerd in samenwerking met Muziek in Huis (www.mih.nl). Deze stichting brengt professionele muziek naar mensen toe die minder mobiel geworden zijn.

Het Scherzando Trio bestaat uit Paul Pantin, klarinet, Irene Gabarron, dwarsfluit en Roberto Guijarro, piano. Zij brengen een programa met o.a. Bach, Albeniz, Saint-Saens, en Sjostakovitsj. Jong en oud is welkom bij deze concerten in informele sfeer. Samen genieten van de muziek kan verbinden. Er is ook ruimte voor een praatje met de musici en met elkaar. De toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De koffie/thee staat klaar vanaf 10.30 uur.

Bij het eerste jazzconcert in deze serie op 7 maart treedt het Trio Berend van den Berg op. Het jazzconcert begint om 14.00 uur. Voor meer informatie belt u 06 43 05 49 01.