• Hoppig Bierfestival

    B Cramer

Hoppig Herfsteditie 12 en 13 oktober (gratis entree)

07-10-2019, 11:53 | Lezersnieuws | Birgit

Aankomend weekend kunnen alle bierliefhebbers weer genieten van maar liefst 50 verschillende soorten speciaalbieren op Landgoed Kleine Vennep. Tijdens de Hoppig Herfsteditie kunt u er onder het genot van een biertje en passende gerechten gemaakt door de BioExpress, Eurokoks en Helen&Co een prima weekend van maken. Ook kan er 2 dagen lang geluisterd worden naar live muziek, 8 bands en een DJ zorgen voor de muzikale omlijsting.

Stelt u zich eens voor: Gezellig met vrienden en kennissen een drankje doen, de kinderen kunnen lekker spelen, op de achtergrond spelen fijne bands en je kunt nog heerlijk eten ook!

Uiteindelijk gaat het om de beleving die wordt gecreëerd op Landgoed Kleine Vennep aan de Hoofdvaart, met uitzicht op de beroemde Calatravabrug in Nieuw-Vennep. Die beleving is altijd warm en gemoedelijk en daarmee één van de leukste festival die Haarlemmermeer rijk is.

Op zaterdag van 13:00 tot 23:00 uur en zondag van 12:00 tot 20:00 uur een gezellig kleinschalig bierfestival waar we elkaar weer kunnen ontmoeten.  Ben je niet zo’n bierdrinker? Geen nood; er is ook wijn, pils, fris, koffie en thee.

De toegang is voor iedereen gratis. Alle bezoekers zijn meer dan welkom om te komen genieten van een festival wat voor bier- en muziekliefhebbers is georganiseerd.

Gedetaillerder informatie is te vinden op www.hoppigbierfestival.nl