• cover Salomé

    foto: Olga Mulder Fotografie. Vormgever: Jen Minkman
  • Jojanneke Buschgens, auteur

    Albert Buschgens

ZOETERMEERSE JOJANNEKE BUSCHGENS DEBUTEERT MET MEESLEPENDE PYSCHOLOGISCHE ROMAN

13-11-2017, 21:21 | Lezersnieuws | Jojanneke Buschgens

LIEFDE, VERLIES, VERLEIDING EN VERWOESTING

Debuutroman "Salomé" wordt op 9 december tijdens Boek10|2017 gelanceerd in Schouwburg Het Park, Hoorn en zal vanaf dan verkrijgbaar zijn bij alle boekhandels.

Jojanneke Buschgens woont en werkt in Zoetermeer. Ze schrijft gedichten, gedachten, verhalen, theaterteksten, blogs en columns.

Salomé

Salomé vertelt het verhaal over twee levens. Twee vrouwen die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Beide vrouwen verlangen naar een kind. Britt droomt over het kind dat maar niet wordt verwekt, Julia hunkert naar het kind dat zij verloor. Wanhopig proberen ze het tij te keren. Terwijl Britt besluit het geluk eigenhandig af te dwingen, zoekt Julia troost in de armen van een ongrijpbare minnaar. Hun keuzes voelen, ondanks het schuldige randje, bevrijdend. Totdat duidelijk wordt dat niets is wat het lijkt en terugdraaien geen optie is. Opnieuw moeten beide vrouwen keuzes maken. Of is het te laat? 

"Salomé": een verhaal over liefde, verlies, verleiding en verwoesting.

Boek 10|2017

Boek 10 bestaat uit tien auteurs die samen, als schrijver, het eenzame pad naar de lancering bewandelen. Op 9 december staan zij samen in het theater! De lancering vindt plaats tijdens het SchrijfEvent BOEK10; een schrijversdag voor lezers en schrijvers met workshops, lezingen, meet & greet, inspiratie, netwerken en meer.

Meer informatie:

"Salomé" 19,95 euro (ISBN 978-94-92115-50-8) Godijn Publishing.

Vanaf 9 december 2017 verkrijgbaar bij iedere boekhandel en via bol.com of www.godijnpublishing.nl. Meer informatie over de auteur is te vinden op: www.jojannekebuschgens.nl en op www.godijnpublishing.nl