Zeer geslaagde en zonovergoten editie Feestweek Nieuw Vennep.

26-06-2019, 00:49 | Lezersnieuws | Yvonne

Afgelopen woensdagmiddag weer een zeer gezellige, wederom geslaagde Oranje 6-kamp Jeugd gevolgd door de Oranje 6-kamp Volwassenen. OV-Beatrix kan terugkijken op een bijzonder geslaagde feestweek. 

Een maximaal aantal enthousiaste teams probeerde samen zo veel mogelijk punten te scoren werd ook druk bezocht door bezoekers. Het was weer fantastisch om te zien. Na afloop stroomde de feesttent ook weer gezellig vol. Op donderdag werd rondom de Zuiderdreef bij het Polsstokverspringen en Sprietlopen georganiseerd. Sprietlopen scoorde een recordaantal van 60 deelnemers. Xander de Buisonjé sloot de donderdag af in de feesttent. Vrijdag was de Rotary Orangerie veel gezelligheid en polonaise voor de senioren, iedereen, ook de vrijwilligers genoten. Rond 18.00 uur startte het Beachvoetvolleybal voor Vennepse teams. Op vrijdag als gebruikelijk de Autocross-2 uurs race. Het prachtige weer erbij maakte het nog eens extra sfeervol. ’s Avonds in de feesttent, voordat de band van Edwin Evers de feesttent op z’n kop zette, werd het eerste team van Dios gehuldigd voor hun promotie.

Boerderij de Kleine Vennep van Dirk Molenaar aan de Hoofdweg werd zaterdags de 1e editie van de Prutloop gehouden. 260 Zeer enthousiaste deelnemers deden zaterdags mee met de Prutloop, veel jonge deelnemers en vele bezoekers bij dit bijzonder geslaagde evenement op een perfecte locatie met een prachtig parcour waren aanwezig! De organisatie is veelvuldig gecomplimenteerd hiervoor. Volgend jaar zeker weer! Alle helicoptervluchten waren ruim voor aanvang al uitverkocht. De jaarmarkt, sinds lange weer terug weer het centrum, was ook gezellig druk. De Super Autocross ging ook weer van start en het  Beachvolleybal toernooi werd alweer voor de 11e x gehouden. Diezelfde dag werd ook het jeugdkampioenschap Vissen gehouden, Kids Paardrijmiddag bij Stal ‘t Kabel, de Vennepse vrachtwagentrek, het FIFA 19 PS4 toernooi en springen bij Freestyle Gymnastics. Zondagochtend de oecumenische dienst, dit jaar een bijzonder mooie dienst met het Interkerkelijk Mannenkoor. Zondags met de oplopende  temperaturen werden gekoerst in de wielerronde. In de middag werd gestreden voor een beker bij het Oranje Beach Voetbal, ook een nieuw evenement. Tot slot de uitreiking van de trofee-schalen uitgereikt aan de Champ, Jacqueline van Ewijk en de Young Champ of the Vennep, Bart Kranenburg. OV-Beatrix kijkt terug op een fantastische feestweek en dankt iedereen hartelijk die hieraan heeft meegeholpen.