• mijzelf en studio In Touch Yoga

    Ilse van Zanten/eigenaresse In Touch
  • Logo in Touch Yoga

    Ilse van Zanten

In Touch Yoga en Total Move Hillegom bundelen krachten

13-09-2018, 16:45 | Lezersnieuws | Ilse

In Touch Yoga en Total Move Hillegom bundelen krachten

 

In Touch Yoga en Total Move Hillegom slaan vanaf dit seizoen de handen ineen en bieden een interessante combinatie van yoga, sport- en danslessen onder één dak.
Samen bieden zij een perfect pakket voor een goede gezondheid van lichaam en geest en balans tussen in- en ontspanning.

In Touch Yoga biedt yin yoga lessen. Kenmerkend voor yin yoga is dat je langere tijd in een houding blijft. Zo ervaar je de perfecte stretch en geeft de tijd in de houding je gelegenheid mindfulness en meditatie te beoefenen. Yin yoga kalmeert het zenuwstelsel, geeft een groot gevoel van ontspanning en vergroot je focus en bewustzijn.
In Touch Yoga opent 23 september haar deuren in het pand van Total Move Hillegom met een open middag. Vanaf 1430u kan je kennismaken en alle vragen stellen die je hebt over yin yoga en wat het voor je kan betekenen. Om 1600u wordt een open les verzorgd waarvoor je van harte bent uitgenodigd.

Het team van Total Move verzorgt dans- en sportlessen voor de jeugd en volwassenen. Het aanbod van diverse dansstijlen en sportlessen is groot. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, op verschillende niveaus en voor elke leeftijd.

Meer informatie omtrent lesroosters en tarieven, kan je vinden op de beide websites, Facebook en Instagram.

www.intouchyoga.nl
Ilse van Zanten 06 13512251

www.totalmove.nl
Sonja Verbeek 06 11271240