• Ben benieuwd.

    Guus.

Steunt politiek sterk goed doel of niet?Hoe sportief zijn ze?

14-11-2017, 20:50 | Lezersnieuws | Guus Roodenrijs

Politiek STERK

Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - FORTIS ET LIBOR (sterk en vrij).

Dat is de wijze waarop (de nog niet officieel bestaande) partij Politiek Sterk zich presenteert c.q. haar bestaansrecht omschrijft via alle sociale media.

In het eerste deel van de slogan herken ik met een hoge mate van zekerheid de invloed van de, door mij zeer gewaardeerde, Pieter Winsemius. Net als ik overigens ook een liefhebber en veelvuldig gebruiker van de uitspraken van Johan Cruijff. Met dat eerste deel kan ik dus moeilijk een probleem hebben toch?

Blijft dus het tweede deel van de slogan over. Fortis et Libor.

Libor staat echter (enkel en alleen) voor London Interbank Offered Rate.

Diverse grote banken moesten in de afgelopen paar jaar boetes betalen die opliepen tot miljarden Euro vanwege het in samenwerking manipuleren van de betreffende rente.

Omdat ik me zeer goed kan voorstellen dat - en u zult begrijpen waarom - Politiek Sterk in haar slogan beslist niet wenst te verwijzen naar een van de grootste ( zo niet de allergrootste ) FRAUDEZAAK ooit, hierbij derhalve mijn tip voor Anneke van der Veer.

Verander Fortis et Libor in Fortis et Liber.

Ik heb u hierbij ontzettend veel geld bespaart omdat ik ervan uitga dat er nog geen partij-drukwerk o.i.d. bestaat met die uiterst vreemde en verkeerde slogan.

Wilt u mij bedanken (liefst in de vorm van een geldelijke bijdrage) dan hoor ik dat graag. Ik zal u dan de naam en het bankrekeningnummer opgeven van een goed doel in Nieuw Vennep.

ELK VOORDEEL HEEFT ZIJN NADEEL TOCH, mevrouw van der Veer?

M.vr.gr.

Guus Roodenrijs.

.