• GVON-notarissen Susan van Os en Rajesh Gopisingh

    Hyde Park

Samenwerking Hyde Park met GVON-notarissen

05-07-2019, 13:23 | Lezersnieuws | Ton

HOOFDDORP - Het Hoofddorpse notariskantoor GVON wordt de samenwerkingspartner voor Snippe Projecten en IC-Netherlands. Deze twee partijen zijn initiatiefnemers voor de nieuwe toonaangevende Hoofddorpse stadswijkHyde Park. De partijen hebben hiervoor inmiddels een samenwerkingscontract afgesloten. 

 

Met de ondertekening krijgt GVON Notarissen, de verantwoordelijkheid voor alle notariële werkzaamheden voorafgaande aan de hoog-stedelijke ontwikkeling van de eerste ca. 700 woningen in Hyde Park. De GVON notarissen Susan van Os en Rajesh Gopisinghzijn bijzonder trots en enthousiast, dat juist hun kantoor werd geselecteerd om werkzaamheden op notarieel gebied te mogen begeleiden.

 

Hyde Park 

Hyde Park wordt dé nieuwe Hoofddorpse stadswijk met hoofdstedelijke allure op een steenworp afstand van de hoofdstad. De opzet van het toonaangevende project is groen en levendig en ligt op een centrale locatie in de Metropool Regio Amsterdam. Er worden onder designarchitectuur koop- en (sociale) huurwoningen ontwikkeld voor diverse doelgroepen. Veel aandacht is er voor de groene binnentuinen waaronder andere de gerenommeerde landschapsarchitect Piet Ouddolf aan werkt, de wijkvoorzieningen en de publieke ruimtes, hetgeen Hyde Park tot een aangename plek maakt om te wonen. De wijk is direct gelegen aan het Hoofddorpse NS station, op steenworpafstand van de Zuidas en Schiphol en op loopafstand van het winkelcentrum.Voor de 3.800 appartementen en woningen, die er worden gebouwd, hebben zich al ca. 5.000 gegadigden gemeld, waarvan ca. 3.500 uit Haarlemmermeer.

 

Architectonische supervisie Winy Maas

Hyde Park is geïnitieerd door IC Netherlands en Snippe Projecten, onder architectonische supervisie van MVRDV’s Winy Maas.