• Helen Michaëlis, therapeut en directeur-eigenaar Personal Touch Nederland

    Goulmy

Personal Touch Nederland opent deuren in Nieuw-Vennep

13-11-2018, 09:12 | Lezersnieuws | Jennifer

Het hoofdkantoor van Personal Touch Nederland en Helen Michaëlis, eigenaar en therapeut van Personal Touch Nederland is verhuisd naar Nieuw-Vennep. Op zaterdag 17 november a.s. wordt de start aan de Kreilerhof 41 in Nieuw-Vennep officieel gevierd met een gezellig Open Huis van 13.00 uur tot 18.00 u voor klanten, buren en andere en geïnteresseerden. De officiële openingshandeling vindt plaats 13.30 u. Helen, therapeut laat dan graag haar vernieuwde praktijk zien en geeft graag informatie en uitleg over haar werkzaamheden en Personal Touch Nederland.

Helen Michaëlis is in 2012 gestart met het bedrijf Personal Touch Nederland vanuit haar missie om iedereen in Nederland gezonder te maken. Dit vanuit haar filosofie, dat evenwicht gezondheidsbevorderend werkt, waarbij lichaam, geest en ziel een samenspel is. Gezond water, een gezonde bloemsomloop en aanvullende voeding is hier een belangrijk onderdeel van. Helen is therapeut en behandelt in haar praktijk in Nieuw-Vennep pijnklachten, stress- en burn-outklachten, auto-immuunziektes en psychosomatische klachten. Indien men aanvullend is verzekerd, worden de behandeling(en) geheel of gedeeltelijk vergoed.

Iedereen is van harte welkom tijdens het Open Huis zaterdag 17 november a.s. waar Helen en andere zorgadviseurs en therapeuten van Personal Touch Nederland graag uitleg geven over mogelijke behandelingen van lichamelijke klachten, waar de huisarts helaas niet kan helpen. En hoe je preventief kan werken aan je gezondheid. Natuurlijk wordt de innerlijke mens niet vergeten. Ook aan de kleine gasten is natuurlijk gedacht. De moeite waard dus om zaterdag 17 november langs te gaan in Nieuw-Vennep.

Personal Touch Nederland is een franchiseorganisatie die als missie heeft om iedereen in Nederland gezonder te maken. Dit door preventief te werken aan de gezondheid, door zich o.a. te richten op gezond water, gezonde voeding en fysische vaattherapie. Franchisenemers, erkende zorgadviseurs en therapeuten zijn in verschillende plaatsen en regio’s actief. Voor meer informatie www.personaltouchnederland.nl.