• Samen boodschappen doen met een Saar

    Judith Cappon

Ouderenzorg op maat

04-12-2017, 17:00 | Lezersnieuws | Saar aan Huis Haarlemmermeer

Sinds 1 september 2017 is Saar aan Huis uitgebreid met een vestiging in de Haarlemmermeer. Wij zijn een kleinschalige, klantgerichte organisatie die ouderen allerlei vormen van ondersteuning biedt om zo lang mogelijk onbezorgd thuis te kunnen blijven wonen.

Het kan gaan om licht huishoudelijk werk, het doen van boodschappen, koken, het maken van een veilige wandeling, begeleiding van doktersbezoek, het bieden van hulp bij de administratie, maar ook samen een spelletje doen. Hulpbehoevende ouderen krijgen altijd hulp van een en dezelfde Saar op het afgesproken tijdstip. De zorg is met name gericht op aandacht, welzijn, zelfredzaamheid, veiligheid en verlichten van de eenzaamheid. Een Saar kan een stukje vreugde (terug)brengen in het leven van de oudere. Uit een bestand van goed opgeleide dienstverleners uit de regio maakt men in samenwerking met ons zelf een keuze.

De dienstverlening van Saar aan Huis is complementair aan de reguliere (thuis)zorg en biedt betaalbare en gekwalificeerde hulp.

Het concept sluit goed aan bij de ontwikkelingen in de maatschappij, waarbij ouderen langer thuis blijven wonen. Inmiddels weten diverse zorginstanties hun weg naar ons te vinden en werken we veel samen.

Ook intramuraal kan Saar aan Huis betekenisvol zijn zoals u ziet in bijgevoegd filmpje.

Heeft u interesse ?

Neemt u dan contact op met Margot Lutz

tel : 06 105 63 574

mail : margot@saaraanhuis.nl

website : www.saaraanhuis.nl

facebook : https://www.facebook.com/saaraanhuishaarlemmermeer/