groei&Bloei 50 jaar actief in de Haarlemmermeer

24-10-2017, 18:50 | Lezersnieuws | Wil Mes

Tuinvereniging Groei&Bloei afd. Haarlemmermeer viert in november 2017 haar 50-jarig bestaan in de Haarlemmermeer.

Al 50 jaar is Groei&Bloei actief in de Haarlemmermeer, maakt deel uit van een landelijke organisatie met ongeveer 140 afdelingen door het gehele land en telt ca. 230 leden.

Het doel van de vereniging is zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het plezier in en het nut van een groene omgeving.

Om dit doel te bereiken worden vele activiteiten georganiseerd zoals tuinenreizen, vrij toegankelijke lezingen in de wintermaanden, stekjesruilbeurzen en diverse cursussen, waarbij de cursus bloemschikken de langstlopende is. Sommige cursussen worden georganiseerd in samenwerking met andere groene organisaties, zoals het IVN.

Tijdens de jaarlijkse Nationale Tuinweek bieden wij een scala van activiteiten aan.

De open tuindag, die het einde markeert van de Nationale Tuinweek, wordt door ons gezien als het "jaarlijks hoogtepunt".

Het bestuur bestaat uit 8 enthousiaste mensen. Met elkaar geven we de vereniging een eigentijds gezicht met een blik naar een groene toekomst.

Voor haar leden en genodigden wordt hiervoor op vrijdag 10 november een speciale feestavond aangeboden.

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging. Meer informatie over op www.haarlemmermeer.groei.nl of op onze facebook pagina Groei&Bloei Haarlemmermeer.