DOE MEE: Het HAP Opiniepanel!

14-12-2017, 09:51 | Lezersnieuws | HAP

Als lokale politieke partij wil HAP mensen betrekken bij en laten deelnemen aan het politieke en maatschappelijke debat. Dat gaat wat ons betreft verder dan één keer per vier jaar naar de stembus. Met het HAP Opiniepanel proberen we uw inbreng mee te nemen in onze politieke besluitvorming. HAP is de vorige Raadsperiode als eerste politieke partij van Haarlemmermeer een Opiniepanel gestart.

Op het HAP Opiniepanel zal maandelijks een maatschappelijke kwestie aan de orde worden gesteld. Alle inwoners, bedrijven en instellingen in Haarlemmermeer, lid of geen lid van HAP, kan hierop reageren door zich eenmalig aan te melden via https://haarlemmermeerseactievepolitiek.nl/opiniepanel/

Wij horen graag welke onderwerpen ú aan bod wilt laten komen. Deze vraag staat daarom centraal in het eerste opiniepanel. HAP gebruikt het opiniepanel om direct uw mening te horen als aanvulling op onze fractiespreekuren op locatie en aanwezigheid bij bijeenkomsten, zoals dorps-en wijkraadvergaderingen. Nieuwsgierig en ook meedoen? Meld u dan nu aan! Wij horen ook graag uw ideeën en suggesties!

Maandelijks ontvangt u een korte vragenlijst waarin we over een bepaald onderwerp vragen om uw mening. U heeft ook de mogelijkheid om zelf suggesties te doen voor onderwerpen die we dan een volgende keer terug kunnen laten komen. Uw mening en ideeën worden waar mogelijk meegenomen en gebruikt voor onze politieke meningsvorming in de gemeenteraad van Haarlemmermeer. Zo nodig gebruiken we het ook voor ons lokale verkiezingsprogramma voor volgend jaar November. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van HAP: we willen namelijk de mening van zoveel mogelijk inwoners van Haarlemmermeer.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Iedere inwoner in Haarlemmermeer kan lid worden van het HAP Opiniepanel. U meldt zich aan door het START onderzoek in te vullen. Hierna ontvangt u regelmatig onze enquêtes via de e-mail.

Vul via de volgende link het START onderzoek in: https://haarlemmermeerseactievepolitiek.nl/opiniepanel/