• Rik en Margreet Balder met de jury van de Ondernemersprijs van de Haarlemmermeer 2017

    Koos Passchier

Boekuwzending.com genomineerd voor de Ondernemersprijs Haarlemmermeer 2017

07-12-2017, 11:20 | Lezersnieuws | Koos Passchier

RIJSENHOUT/SCHIPHOL- Boekuwzending.com is genomineerd voor de ondernemersprijs van de Haarlemmermeer 2017. Innovatie en positiviteit zijn de sleutel woorden achter deze nominatie en op 15 december gaan zij de strijd aan met drie andere ondernemingen wie deze mooie prijs in ontvangst mogen nemen in het Novotel in Amsterdam.

Boekuwzending.com is dé online specialist in het verzenden van pakketten wereldwijd en pallets over de weg binnen Europa en streeft ernaar in 2020 de beste transportoplossing te zijn door de meest gebruiksvriendelijke verzendtool met de meest persoonlijke benadering.

De nominatie is voor de eigenaren Rik en Margreet Balder iets om trots op te zijn, '' samen met het personeel hebben wij afgelopen jaar elke dag keihard gewerkt om onze klanten een snelle glimlach te bezorgen en deze prijs zou hiervoor een mooie beloning zijn!''.

In het afgelopen jaar heeft Boekuwzending.com namelijk niet stil gezeten. Zo rijdt momenteel alweer het vierde Buzzie op de weg waarmee zij bij klanten pakketten ophalen. Daarnaast is de nieuwe website vol in de maak en als hoogtepunt van 2017 is Boekuwzending.com afgelopen oktober verhuist naar een eigen pand in Rijsenhout/Schiphol waar het de komende jaren kan blijven doorgroeien.