• 1Stalling bij Stalling 2: Almere

    1Stalling

1stalling helpt lokale stallinghouders aan nationale bekendheid

13-06-2018, 21:00 | Lezersnieuws | bert

Sinds begin dit jaar proberen Bart van Hoekelen en Lars Sessink vanuit Nieuw-Vennep iedereen te helpen met het vinden van een stalling die perfect aansluit bij zijn of haar wensen - Dit alles online, vanaf een mobiele telefoon of tablet. Hieronder vertellen zij meer over hun start, de eerste aansluiting in Nieuw-Vennep en de volgende plannen van het platform 1Stalling.nl 

Bart: Wie een eigen kampeervoertuig bezit, weet waarschijnlijk hoe lastig het kan zijn om een goede stalling te vinden met een plek vrij. Wij ondervonden dit probleem zelf ook. Zowel rond Nieuw-Vennep als in het oosten van het land. Na familie, vrienden en kennissen te hebben gevraagd, kwamen wij tot de conclusie dat het zoeken naar een geschikte locatie vaak onnodig lastig is. Wat bleek later, veel stallingen zijn gewoonweg niet (goed) vindbaar op internet. Een overzicht van alle vrije plekken hadden wij goed kunnen gebruiken. Met dit idee zijn wij begin 2018 langs Caravanstalling Nieuw-Vennep geweest. 

Lars: In het begin dachten wij aan het aanbieden van een lijst met alle mogelijke opties. We veranderden ons idee echter al snel na de eerste gesprekken met enkele stallinghouders uit de Haarlemmermeer. Elke stallinghouder heeft namelijk zijn eigen verhaal en werkwijze. Hierdoor is de ene stalling beter geschikt voor dure oldtimers, terwijl de ander perfect is voor grotere caravans. Dit is natuurlijk erg belangrijk bij het maken van de juiste keuze. Vandaar dat de lange lijst afviel.

Bart: Samen met Caravanstalling Nieuw-Vennep is hierna gediscussieerd over de ideale pagina om als stallinghouder online beter gevonden te worden en zo nieuwe huurders te bereiken. Dit is de start geweest van 1Stalling. Hierna zijn we binnen enkele maanden van een probleem, naar een oplossing, naar een uit de hand gelopen hobbyproject gegaan.  

Lars: Met een gebruiksvriendelijk platform proberen wij nu het zoeken, vergelijken, reserveren en beheren van een stalling zo makkelijk mogelijk te maken. We zijn begonnen in Nieuw-Vennep, maar we willen er naartoe dat waar je ook een plek zoekt, deze via 1Stalling te vinden is. Tegelijkertijd zoeken wij naar meer mogelijkheden om de stallinghouder te helpen. Naast de besparing op de promotiekosten. Zelf een caravan? En zoek je nog een stalling in de buurt? Je kunt met onze zoekfunctie nu gemakkelijk de stallingen in de buurt van Nieuw-Vennep vinden en even binnenkijken via de foto’s.