Toneelvereniging De Korenbloem speelt

26-03-2018, 21:31 | Lezersnieuws | Sheda Verhoeve

Datum:

zaterdag 14 april 2018, 19:30

Locatie:

Ridderspoorstraat 24
Nieuw Vennep
Nieuw-Vennep

Welkom bij toneelvereniging De Korenbloem. Op 14 en 15 april is het weer zover, dan spelen wij de klucht Malle Fratsen. Een hilarisch stuk geschreven door Nico Torrenga in drie bedrijven. Het is wederom geregisseerd door niemand anders dan Nard Mense. De uitvoering zal plaatsvinden in De Rustende Jager, in de jachtzaal, zoals u van ons gewend bent.

Over Malle Fratsen: Jaap Geertsema zijn vrouw Alie heeft hem verlaten en hij leeft als een vrijgezel die zichzelf redelijk verwaarloost. Als hij op een ochtend wakker wordt gemaakt door een vreemde vrouw, is hij volkomen verbijsterd. Als zijn bemoeizuchtige zuster Lobke en zijn vervelende buurman (nou ja, man...) ook nog eens onverwachts op de stoep staan, is hij het spoor volledig bijster. Kan Jaap nog wel genieten in zijn vrijgezelle bestaan of moet hij zijn oor laten hangen naar al die bemoeials in zijn leven? En wordt het dan weer net zo benauwd als tijdens zijn huwelijk? Jaap weet het echt niet meer......

Klaziena, Sonja, Lobke en Eug?ne weten het wel. En zullen het Jaap wel even haarfijn komen uitleggen.... met alle gevolgen van dien!

Wil je weten of Jaap het weet te redden me zoveel bemoeials om zich heen? Kom dan kijken 14 of 15 april! Het belooft echt een hilarisch stuk te worden. Het programma is als volgt: Zaterdag zal om 19:30uur de zaal open gaan en start de voorstelling om 20:00uur. Na afloop is er een loterij. Na afloop kunnen jullie onder genot van een drankje en muziek de avond afsluiten met niemand anders dan de Vennepse band De Bokkies. Hier heeft u de gelegenheid om de spelers aan te spreken en wat meer te weten te komen over De Korenbloem. Zondag zal de zaal om 13:00 uur open gaan. De voorstelling zal om 13:30 uur starten. Let op dit is een half uur eerder dan u normaal van ons gewend bent! Ook op zondagmiddag zal na afloop de loterij plaatsvinden. De loterij is mede mogelijk gemaakt door alle ondernemers uit Nieuw Vennep en omstreken. Onze dank daarvoor!

Wil je komen kijken? Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de leden, de Rustende Jager of via de website: www.tvdekorenbloem.nl. Ook kunt u bellen om te reserveren: 06-51204768.

Tot dan!