• familie van Kooij

    pablo
  • familie van Kooij

    pablo

Ontmoet familie van Kooij van tv-programma "Helemaal het Einde" op spirituele beurs te Nieuw-Vennep.

04-12-2017, 07:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 10 december 2017, 07:22

Locatie:

Venneperweg 471, Nieuw-Vennep
Hotel de Rustende Jager
Nieuw-Vennep

Ontmoet de familie van Kooij op een spirituele beurs op 10 december te Nieuw-Vennep.

De sympathieke, energierijke familie van Kooij, uit het populaire televisieprogramma "Helemaal het Einde" komen naar Nederland en als je wilt kan je ze ontmoeten. Op zondag 10 december is er een spirituele beurs in hotel de Rustende Jager te Nieuw-Vennep waar zij van 11.00 t/m 12.00 aanwezig zullen zijn. Ze zullen over hun belevenissen vertellen aan de hand van vragen en zij komen uiteraard ook hun boek "The Traveling Yoga Family" promoten. Onder anderen een goede reden om naar de beurs te komen.

Maar ook omdat de beurs zeer toegankelijk is, klein van opzet en daarbij zitten er zeer kundige deelnemers.

Altijd al een keer je hand willen laten lezen dan kan dat deze dag bij Ivy Leeflang Je kan ook kijken wat de kaarten te vertellen hebben bij o.a. Ingrid Mac Gillavrij en Anita Steelinck. Een foto laten lezen kan bij o.a Eva Slootemaker. Cora Leder is gelukkig weer aanwezig met haar bijzondere bijenwaskaarten en kan verbluffend goed je naam analyseren. De mooie dames Jessy Groenewoud, Brenda de Bruin en Mary Willemsen kunnen je helpen met het laten zien van je talenten en tevens je inzichten geven over je pad dat je bewandeld.. Wat vertellen ogen? De iriscopiste Riet Bomhof kan het je vertellen. Berry Vincenta maakt prachtige zielstekeningen en geeft n.a.v. de tekening een reading. En zo zijn er nog meer discipline's die je op deze gemoedelijke beurs kan aantreffen.

Verder komt Suzanne met haar eigen ontworpen sieraden lijn. Stoer en eigentijds. Een absolute aanrader om even bij te kijken en wie weet vind je een mooi Kerst geschenk of zo maar een presentje voor jezelf.

Kortom in de Rustende Jager is veel te ontdekken en te beleven op 10 december. Ons advies is, kom lekker vroeg dan mis je niets van deze gezellige, bijzondere dag waar je dus tevens de familie van Kooij kan ontmoeten ., . Daarbij is het ook gezellig om na een reading even wat te gaan drinken of lunchen in het restaurant waar wij naast zitten. Als afsluiting van de dag zou je nog over de Kerstmarkt kunnen struinen die voor de deur plaatsvindt. Wil je verdere informatie dan kan je kijken op www.mooyvision.nl

De beurs is van 11.00 t/m 17.30

De entree is 5 euro en kinderen t/m 12 jaar gratis. Parkeren kan volop gratis voor de deur en in de omgeving.

Adres; Hotel de Rustende Jager

Venneperweg 471

2153 AD Nieuw-Vennep