• Buitenspeeldagen getsewoud

    Koster
  • Buitenspeeldagen getsewoud

    Koster

Kinderfeest in Getsewoud

14-08-2018, 23:13 | Lezersnieuws | Mario de Ruiter

Datum:

woensdag 22 augustus 2018, 13:00 tot vrijdag 24 augustus 2018, 17:00

Locatie:

Getsewoud
Nieuw-Vennep

Kinderfeest in Getsewoud

Voetballen, knotshockey, gekke spelletjes, knutselen, schminken, waterglijbanen en pannenkoeken. Dit zijn een paar ingredi?nten voor een groot kinderfeest in Getsewoud op 22, 23 en 24 augustus.

In de ??n na laatste week van de zomervakantie is er voor kinderen niet zo veel meer te doen. Dat is voor CrossPoint, een jonge kerk in Getsewoud, een reden om in deze week feestelijke sport- en spelactiviteiten te organiseren. Op woensdagmiddag 22 augustus, donderdagmiddag 23 augustus en vrijdagmiddag 24 augustus zijn de kinderen van de basisscholen van harte welkom om mee te doen.

Op en rondom het sportveld tussen het Winterpark en het Herfstpark worden van 13.00 uur tot 16.30 uur leuke activiteiten georganiseerd. En iedere dag is er een ander accent. Op woensdag is er een voetbaltoernooi, op donderdag zijn er clowns aanwezig en op vrijdag is er een slotfeest met veel pannenkoeken. (Inschrijven voetbaltoernooi kan via de website www.crosspointgetsewoud.nl.)

?Iedereen kan mee doen. Geen verplichtingen of zo. En we hopen dat op deze manier buurtbewoners elkaar ook gewoon eens ontmoeten. Al moeten we op vrijdagmiddag voor 1000 pannenkoeken zorgen, dan gaan we dat gewoon doen!?, aldus Taco Koster, dominee in CrossPoint. Meer informatie kan gevonden worden op de website en de facebookpagina van CrossPoint.