Gratis Peuterfestival

11-06-2018, 10:55 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 16 juli 2020, 10:00 tot 12:00

Locatie:

Kalslagerring 15-17 15
Daltonschool Het Palet
Nieuw-Vennep

Op zaterdag 16 juni 2018 zijn peuters en ouders weer van harte welkom op het Peuterfestival, van 10:00 tot 12:00 uur. Het programma zit boordevol leuke activiteiten en nuttige workshops voor peuter en ouder.

Misschien wordt op die dag nog duidelijker waar de talenten van uw kind liggen. Kom gezellig langs bij daltonschool Het Palet; de entree is gratis. Zolang u maar onder begeleiding komt van uw peuter.

Leuke activiteiten Tijdens het peuterfestival valt er van alles te beleven. Er zijn leuke workshops voor beweeglijke en muzikale peuters, schminken we snuitjes en komen medewerkers van de bibliotheek voorlezen.

Stralende lach Daarnaast kunnen peuters foto's maken bij een green screen kijken, grabbelen in een heuse grabbelton en vissen op eendjes. Zieke poppen en beren kunnen de poppendokter bezoeken

Lekker ravotten Handige Bob de Bouwertjes kunnen lekker timmeren en knutselen. Nog energie over? Natuurlijk is er een springkussen voor de onvermoeibare peuters die nog even door willen gaan.

Opruimles Irma Spaans van Mijn Huis op Orde geeft tips en leert hoe ouders samen met hun peuter kunnnen opruimen. Minder stress en meer plezier! Gezonde voeding

Voor de broodnodige informatie over gezonde voeding bij peuters kunt u terecht bij di?tist Ilse Boonders van Voedingsstijl.nl. Sterke tanden

Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer geeft tandenpoestles en beantwoordt al uw vragen. Daar steken we allemaal wat van op.

Workshops: - Peuteryoga - Peuterdans door DanceFlow - Muziek op Schoot - Peutergym door The Playground Sport Reserveren gewenst (gratis)

Omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is voor de workshops, is reserveren gewenst.