Feest op basisschool de Zilvermeeuw Lisserbroek!

08-02-2018, 17:00 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 20 februari 2018, 19:30 tot 21:30

Locatie:

Azollastraat 45, Lisserbroek
OBS de Zilvermeeuw
Lisserbroek

Basisschool obs De Zilvermeeuw viert dinsdag 20 februari groot feest en iedereen is welkom! Het nieuwe logo wordt onthuld onder het genot van een hapje en drankje. Er zal een verrassing zijn die een inkijkje geeft in de school. Ook wordt er een interessante workshop gegeven.

Groei

De afgelopen jaren is er veel veranderd op obs De Zilvermeeuw. De school is het oude logo echt ontgroeid. Het onderwijs heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt, maar ook het leerlingenaantal is flink gegroeid. In vijf jaar is het aantal leerlingen meer dan verdubbeld.

Het nieuwe logo past perfect bij de missie van de school. Plezier in leren, dat is waar wij op obs De Zilvermeeuw elke dag voor gaan. Bij ons kunnen de leerlingen zichzelf zijn, hebben de leerkrachten nog echt plezier in hun vak en zijn ouders steeds betrokken bij de ontwikkeling van hun kind.

Workshop

De workshop zal gaan over mindset. Succes gaat nauwelijks om hoe slim je bent. De internationaal vermaarde psychologe Carol Dweck toonde aan dat een zogenaamde groeimindset heel belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen (en ook volwassenen). Het gaat over het hebben van vertrouwen in je eigen kunnen en weten dat je door oefening kunt groeien. Een groeimindset draagt bij aan de motivatie van leerlingen, hun leerprestaties, hun doorzettingsvermogen en creativiteit. Ouders en leerkrachten zijn heel belangrijk voor het stimuleren van een groeimindset. In de workshop krijgt u tips en trucs over hoe je dat doet. De workshop wordt gegeven door René Lous van Platform Mindset.

Uitnodiging

Wilt u bij dit feest aanwezig zijn? U bent van harte welkom tijdens de onthullingsavond.

Dinsdag 20 februari van 19:30 tot 21:30 uur

Op obs De Zilvermeeuw

Azollastraat 45 in Lisserbroek.