Braderie Winkelcentrum Getsewoud 29 aug.

26-07-2018, 12:16 | Lezersnieuws | Fresh Events

Datum:

woensdag 29 augustus 2018, 10:00 tot 17:00

Locatie:

Ridderspoorstraat 24
Nieuw Vennep
Nieuw-Vennep

Op woensdag 29 augustus a.s. organiseert Fresh Events de braderie in Winkelcentrum Getsewoud te Nieuw-Vennep. Iedereen is welkom tussen 10.00 tot 17.00 uur!

De braderie is een meermaals per jaar terugkerend evenement in het winkelcentrum, en ook nu voor deze editie zijn we weer druk bezig geweest om er weer wat moois van te maken. Op 29 augustus zijn er kramen met een grote diversiteit aan handel. Verschillende winkeliers nemen ook deel aan de braderie, wat voor leuke acties en/of korting op de kramen zorgt!

Iedereen vindt wel wat naar zijn of haar gading, struinend langs de kraampjes waar van alles verkocht zal worden zoals: kleding, tassen, woonaccessoires, telefoonaccessoires, speelgoed en nog veel meer! Aan lekkernijen voor thuis of tijdens het winkelen is ook geen gebrek, zo zullen er verkopers zijn met bijvoorbeeld Surinaamse hapjes, Beenham, friet en verschillende soorten fruit. Uiteraard zullen ook de echte standwerkers niet ontbreken!

U ziet het al, de braderie in Winkelcentrum Getsewoud op 29 augustus aanstaande mag u niet missen!

Voor een kraam op de braderie of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fresh Events, telefoon 070-338.44.00 of e-mailen: info@freshevents.nl.