Braderie Winkelcentrum Getsewoud 17 okt.

28-09-2018, 11:04 | Lezersnieuws | Fresh Events

Datum:

woensdag 17 oktober 2018, 10:00 tot 17:00

Locatie:

Getsewoud
Nieuw-Vennep

Gezellige braderie op woensdag 17 oktober in het Getsewoud in Nieuw-Vennep!

Op woensdag 17 oktober a.s. organiseert Fresh Events de braderie in Winkelcentrum Getsewoud te Nieuw-Vennep. Tussen 10.00 tot 17.00 uur kan iedereen naar hartenlust shoppen!

De braderie is een meermaals per jaar terugkerend evenement in het winkelcentrum en ook nu zijn we voor de laatste editie van 2018 weer druk bezig geweest om er wat moois van te maken. Op 17 oktober zijn er kramen met een grote diversiteit aan handel. Verschillende winkeliers nemen ook deel aan de braderie, wat voor leuke acties en kortingen op de kramen zorgt!

Iedereen vindt wel wat naar zijn of haar gading, struinend langs de kraampjes waar van alles verkocht zal worden zoals: kleding, tassen, woonaccessoires, telefoonaccessoires, speelgoed en nog veel meer! Aan lekkernijen voor thuis of tijdens het winkelen is ook geen gebrek, zo zullen er verkopers zijn met bijvoorbeeld Surinaamse hapjes, Beenham, friet, churros en verschillende soorten fruit.

U ziet het al, de braderie in Winkelcentrum Getsewoud op 17 oktober aanstaande mag u niet missen!

Voor een kraam op de braderie of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fresh Events, telefoon 070-338.44.00, e-mailen: info@freshevents.nl of kijken op de Facebook pagina: https://www.facebook.com/pg/FreshEventsNederland