6 februari serveert KoetActief een heerlijke maaltijd in de Meerkoet!

21-01-2018, 21:31 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 6 februari 2018, 17:00 tot 18:30

Locatie:

Krabbescheerstraat 1, Lisserbroek
De Meerkoet ( onderdeel van Maatvast)
Lisserbroek

6 februari serveert KoetActief een heerlijke maaltijd in de Meerkoet!

Iedere maand verzorgen Seniorenwerk Lisserbroek in samenwerking met de Meerkoet ( onderdeel van Maatvast) een warme maaltijd voor de 55+ers in Lisserbroek. Op dinsdag 6 februari, helpt Activiteitenvereniging KoetActief een handje mee!. Er wordt om 17.00 uur een overheerlijke boerenkool maaltijd met worst geserveerd.

Bij het nuttigen van deze oudhollandse stamppot kunt u nieuwe contacten opdoen en kennismaken met oude en nieuwe dorpsgenoten. Of kom gezellig met uw buurman of buurvrouw om weer eens fijn bij te kletsen!

Dus wilt u een gezellige avond of heeft u gewoon geen zin om te koken? Meld u dan nu aan voor deze boerenkoolmaaltijd! Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten, want KoetActief biedt u dit diner gratis aan!

Voor informatie en aanmelding (verplicht!) kunt u bellen met Ineke Croese telefoon 0252- 418442 of met Cok van Beek van de Meerkoet, telefoon 0252-413457.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten die KoetActief organiseert?, kijk dan op onze website op www.koetactief.nl.

Vragen over de activiteiten van KoetActief kunt u mailen naar info@koetactief.nl