• Selfie

Jonna: Vakantiegevoel

Een vakantiegevoel behouden is voor mij niet zo moeilijk. De afgelopen dagen hebben wij lekker elke ochtend broodjes gehaald bij de bakker in het dorp, zelfs op zondag. Mijn vader hoefde nog niet aan het werk, dus elke ochtend was het een gezellige boel bij ons in huis. Helaas moet mijn vader nu gewoon weer werken, maar ik hoop dat we gewoon nog broodjes gaan halen op zaterdag en zondag :).

Om eerlijk te zijn ben ik er best wel aan toe om weer naar school te gaan. Elke jongere die dit ziet zal waarschijnlijk denken: 'Ben je gek geworden?' Maar mijn verveling slaat toe. Ik heb mijn laatste les op 19 april gehad (denk ik) en mijn laatste examen op 21 mei. Ik ben gewoon kwijt wat ik kan doen. Voor mijn gevoel heb ik alles zo'n beetje wel gedaan. Ik ben op vakantie geweest, heb met vriendinnen afgesproken en heb een hoop Netflix gekeken... Alleen nu kan ik niks meer bedenken. Ja, ik kan vaker afspreken met mensen en ik ga deze week weer beginnen met werken, maar mij maak je nu gelukkiger met school. Ik ben er gewoon echt heel erg aan toe.

Hoe komt mijn vakantiegevoel terug? De afgelopen weken hebben we een heleboel leuke dingen gedaan. Als het vakantie is dan ga je toch sneller uit eten of gaan we bijvoorbeeld glow in the dark midget golfen ;). Dat is wel heel gezellig. Er worden veel meer dingen spontaan besloten en dat maakt niet elke dag het zelfde. We doen altijd wel wat anders en dat is iets positiefs.

En ondanks dat het nu allemaal een beetje lang wordt, vind ik het wel super leuk om met mijn familie ergens naar toe te gaan en om leuke dingen met ze te doen.