• pr

Papegaaienwandeling

NIEUW-VENNEP Vogelwinkel Alles voor uw vogel organiseert voor 2 september in samenwerking met 'De Papegaaienwandelingen' een wandeling door Park21.

De wandeling op 2 september begint bij vogelspeciaalzaak Alles voor uw vogel. Voor aanvang van de wandeling staat de koffie en thee klaar voor de wandelaars in de winkel. Voor de gevederde vriend zal er een papegaaiensnackje klaar liggen. Daarna gaat iedereen met papaegaai op stap door voor een mooie wandeling door Haarlemmermeer, waar parken en plassen genoeg zijn om doorheen te wandelen. De winkel Alles voor uw vogel ligt in het nieuw te bouwen gebied van Park 21, waar in de toekomst nog meer te beleven zal zijn.

BEWONDEREN Er zullen voor en tijdens de wandeling een hoop verschillende papegaaien te bewonderen zijn. De winkel organiseert deze wandeling samen met De papegaaienwandelingen. Dit is een groep papegaaienbezitters die het leuk vinden om met hun vogels te gaan wandelen. Vogelbezitters in de (wijde) regio zijn natuurlijk ook van harte welkom om mee te lopen en kunnen zich ook aansluiten bij de club.

KAKATOESOp dit moment zijn er twintig aanmeldingen van mensen die met hun vogel mee gaan doen aan de wandeling. Er zullen dus een hoop verschillende vogels te zien zijn. Zo zijn er aanmeldingen van wandelaars met één of meerdere Ara's, maar ook Grijze Roodstaarten, Edelpapegaaien, Caique's, Kakatoes en verschillende grote parkietensoorten zullen voor en tijdens de wandeling te zien zijn. Het betreft allemaal tamme vogels dus het wordt een bont gezelschap.

{INFORMATIE] De start van de wandeling is om 11.00 uur. Binnenlopen in de winkel kan vanaf 10.00 uur. Dan kan op het gemak de vogels bestudeert worden. De winkel is te vinden aan de IJweg 1330, naast Ranzijn.