Sport lezersnieuws

Alicia Ferreira da Costa Rijsenhouts tafeltenniskampioen

De afgelopen weken is er bij TTV Rijsenhout weer volop gestreden om het clubkampioenschap.

In twee poules van 6 spelers werd de voorronde gespeeld waarin uiteindelijk in poule A Alicia als winnaar naar voren kwam en Tom van Es als tweede eindigde.

Promotie Dios U19-1 naar hoofdklasse

Afgelopen zondag stelde Dios U19-1 de promotie naar de hoofklasse veilig met  winst op SVA in Assendelft. Dios U 19-1 heeft in de tweede helft van de competitie geen wedstrijd verloren met dank aan mooi en attractief voetbal in een zeer sterke promotie poule.

Optimaal teamgevoel van TVH tijdens de HLMRMEER Triathlon 2018!

Triathlon Vereniging Haarlemmermeer was afgelopen Pinksterweekend goed vertegenwoordigd tijdens de HLMRMEER Triathlon. 14 atleten gingen van start de verschillende afstanden. Daarnaast zorgde TVH ook voor ruim 20 vrijwilligers, die onderweg waterposten, kruispunten en de finish bemanden.

Vennep Flyers boekt ruime overwinning in puntenfestijn tegen OVVO-3

De Vennepse honkballers maakten op de vroege zondagochtend geen misstap tegen laagvlieger OVVO-3. Na 7 innings werd de wedstrijd beëindigd op basis van 10 punten verschil. Eindstand 12-23 in het voordeel van de Flyers.

Kilo’s van WeightWatchers voor Voedselbank Haarlemmermeer

Deelnemers aan de cursus WeightWatchers in Hoofddorp gaan van Pasen tot Pinksteren de kilo’s die zij gezamenlijk afvallen in voedsel doneren aan de Voedselbank Haarlemmermeer.

Zomercursus Hardlopen voor Beginners

Zomercursus Hardlopen voor Beginners. Ga je mee op pad om gedurende 8 weken je conditie te verbeteren of om extra kilo`s kwijt te raken ? Je hoeft het niet alleen te doen samen met andere die hetzelfde doel na streven.

Mooie winst voor Theo Beerendonk

Nieuw Vennep – Het seizoen is inmiddels zo'n 6 weken onderweg en wederom bevestigt Theo Beerendonk dat zijn duiven in een uitstekende vorm verkeren.

Vennep Flyers sleept de winst binnen na een spannende wedstrijd tegen The Wombats.

De Vennepse honkballers zijn het seizoen goed begonnen. Met 3 overwinningen uit 4 wedstrijden gaat het voorspoedig. Afgelopen zondag moesten de Flyers diep gaan tegen The Wombats, maar wisten de punten in eigen huis te houden. Eindstand 5-4 voor de Vennepers.

Kios verslaat ook Ados

De verschillen in de poule van KIOS zijn na dit weekend wel duidelijk geworden. Odik kan zich opmaken voor het kampioenschap. Oranje Nassau zal direct degraderen. VZOD, Woudenberg of Ados zal de tweede degradant worden. ZKC lijkt voor de tweede plaats te gaan, kort gevolgd door DWS en KIOS.

Vennep Flyers wint streekderby in verlenging

Afgelopen zondag speelden de Vennepse honkballers hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen de Flags uit Lisse. Na de festiviteiten waren de toeschouwers getuige van een spannende wedstrijd. De verlenging moest er aan te pas komen, maar de Flyers wisten de punten in eigen huis te houden.

Pagina's