Sport lezersnieuws

Twee Vennepers op het Centercourt van het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam

Voor twee Vennepers was dinsdag 13 februari een hele bijzondere dag!

Kampioen Kios blijft ongeslagen

Het was geen verrassing dat de korfballers van KIOS afgelopen zaterdag van Ventura Sport (Strijen) wonnen. Wel dat dit in een andere opstelling gebeurde dan gebruikelijk. Coach Marc Kroon richt zijn ogen alvast op de tweede helft van de veldcompetitie.

ZPCH zwemt naar 7de plek landelijke competitie

Afgelopen weekend werd de derde ronde van de landelijke zwemcompetitie gezwommen. De zwemmers van ZPCH kwamen samen 84 keer aan de start en daarvan werd 53 keer een persoonlijk record gezwommen.

KIOS KAMPIOEN!

De korfballers van KIOS hebben 3 wedstrijden voor het einde ongeslagen het kampioenschap binnengehaald. De op de 2e plaats staande "concurrenten" Madjoe en Luno, kunnen, met 7 punten achterstand, niet meer aanhaken.

FC VVC beëindigt samenwerking met hoofdtrainer Van Roon per direct

Het bestuur van FC VVC te Nieuw Vennep heeft besloten de samenwerking met hoofdtrainer Rini van Roon per direct te beëindigen. Beide partijen betreuren deze gang van zaken, maar op dit moment is er geen sprake meer van een bevlogen en stimulerende wisselwerking tussen trainer en spelers.

Nunchaku Do De Jong Sports in topvorm.

Op zaterdag 27 januari werden er in IJsselmuiden de jaarlijkse Nunchaku Do wedstrijden gehouden, voor het eerst dit seizoen kon je punten verdienen voor de NTPR lijst, een lijst die je kan vergelijken met de ATP lijst van het tennis,

ZPCH zwemsters behalen zes keer goud op NK Masters

Tijdens de Nederlandse Master Kampioenschappen die afgelopen weekend in Terneuzen plaats vond werd door ZPCH zwemsters Tineke van Diggelen en Madelon Dijkstra maar liefst 6 keer goud en 3 keer zilver behaald.

ZPCH zwemt naar 10de plek landelijke competitie

Afgelopen zondag reisden de wedstrijdzwemmers van ZPCH af naar Sassenheim voor de tweede ronde in de landelijke competitie. Met nog twee rondes te gaan staat ZPCH nu op een 10de plek in de A-klasse.

KIOS blijft op koers

Ook de korfballers van Gemini hebben tegen de koploper uit Nieuw Vennep geen schijn van kans gehad. In Gouda zette KIOS de zegereeks voort door de op de voorlaatste plaats staande ploeg met 12-29 te verslaan.

KIOS stoomt door tegen Thor

Het puntloze Thor heeft zaterdag in Harmelen geen moment gekregen om te denken dat ze voor een stunt tegen de korfballers van KIOS konden zorgen. Van onderschatting door de Vennepers bleek geen sprake.

Pagina's