Lezersnieuws

Groot succes voor UNICEF bridgedrive

Groot succes voor UNICEF bridgedrive

Sint Pannekoek in Getsewoud

Vrijwilligers zullen honderden gratis pannenkoeken bakken in Getsewoud, op woensdag 29 november. Voor de derde keer wordt dan tussen 17.00 en 19.00 uur Sint Pannekoek gevierd in buurthuis Het Contact, Sandestein 42 in Getsewoud.

Jaarvergadering IJsclub Juliana

De eerste ochtend dat ik mijn autoramen ijsvrij moet krabben, is voor mij altijd het signaal dat de winter er aankomt. Dit geldt ook voor de IJsclub. Het ijsbaanterrein is winterklaar gemaakt, de verlichting en muziekinstallatie getest en dit weekeind wordt het water op de baan gespoten.

KIOS overklast NIO

De korfballers van KV KIOS zijn de eerste uitwedstrijd van de zaalcompetitie sterk begonnen. Het Rotterdamse NIO werd met maar liefst 31-12 verslagen. KIOS begon goed aan de wedstrijd.

Waarom heeft raadslid Anneke van der Veer toch zoveel pech?

Anneke was eigenaar directeur van ca. 4 BV'tjes. Al haar BV"tjes zijn op

Zelfbeeld bij kinderen met autisme en/of ADHD

Op woensdagavond 22 november spreekt dr. Bianca Boyer van de Universiteit van Amsterdam op een informatieavond over het zelfbeeld bij kinderen met autisme en/of ADHD. De avond vindt plaats in de Korte Vlietschool, Schubertlaan 131 te Leiden vanaf 20.00 uur.

Psychiater Michiel Bosman: "Pak werkstress eerder aan"

Van 13 t/m 16 november, de Week van de Werkstress, wordt meer aandacht gevraagd voor stress op het werk. Dat is hard nodig vindt psychiater Michiel Bosman van Dokter Bosman in Amsterdam: "Werkstress is beroepsziekte nummer 1 en zorgt voor minder werkplezier en meer ziekteverzuim.

Publicatie "Waan en willekeur"

Zaterdag 18 november verschijnt bij Uitgeverij Palmslag de verhalenbundel 'Waan en willekeur' van J.T.B. Jansen, woonachtig in Uithoorn.

Over het boek

Steunt politiek sterk goed doel of niet?Hoe sportief zijn ze?

Politiek STERK

Politieke Partij voor Constructieve Onvrede zonder Taboes - FORTIS ET LIBOR (sterk en vrij).

Dat is de wijze waarop (de nog niet officieel bestaande) partij Politiek Sterk zich presenteert c.q. haar bestaansrecht omschrijft via alle sociale media.

ZOETERMEERSE JOJANNEKE BUSCHGENS DEBUTEERT MET MEESLEPENDE PYSCHOLOGISCHE ROMAN

LIEFDE, VERLIES, VERLEIDING EN VERWOESTING

Debuutroman "Salomé" wordt op 9 december tijdens Boek10|2017 gelanceerd in Schouwburg Het Park, Hoorn en zal vanaf dan verkrijgbaar zijn bij alle boekhandels.

Pagina's